Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αντιδράσεις για το γκέι φιλί στην κρατική τηλεόραση της Κύπρου! Η απάντηση του σκηνοθέτη

Αντιδράσεις για το γκέι φιλί στην κρατικ...

Τι έγραψε σε τηλεθεάτρια

Το πρώτο ενδεχομένως γκέι φιλί στην τηλεόραση της Κύπρου προβλήθηκε χθες το βράδυ στη σειρά «Το μυστικό της Πεταλούδας». Όπως μεταδίδει το Sigma Live, η σκηνή του Μέμου Μπεγνή και του Νίκου Γκέλια προκάλεσε αντιδράσεις και ο σκηνοθέτης Σταύρος Ποταμάρης υπερασπίστηκε δημοσίως την επιλογή του. Μετά την αντίδραση μίας τηλεθεάτριας που χαρακτήρισε «περιττή» τη σκηνή ο σκηνοθέτης δεν άφησε τίποτα αναπάντητο. 

H «πράξη» που λέτε ότι είδατε δεν ήταν τίποτε παραπάνω από μια πράξη αγάπης. Τίποτα χυδαίο και τίποτα προσβλητικό!

«Θα μπορούσατε να αφήσετε πίσω τη σκηνή με τους ομοφυλόφιλους. Είπαμε ο κάθε ένας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του αλλά από κρατικό κανάλι δεν θα έπρεπε να το δούμε αφού καταλάβαμε πιο πριν τη συμβαίνει με αυτούς τους δύο. Έπρεπε να δούμε και την πράξη;» έγραψε η τηλεθεάτρια για να ακολουθήσει η απάντηση του Σταύρου Ποταμάρη.

«Αγαπητή Κυρία ΧΧΧΧ, σας απαντώ σαν σκηνοθέτης της σειράς! Αρχικά σας ευχαριστώ για την αγάπη προς την σειρά! Όσον αφορά την «πράξη» που λέτε ότι είδατε δεν ήταν τίποτε παραπάνω από μια πράξη αγάπης. Τίποτα χυδαίο και τίποτα προσβλητικό! Σε ένα κόσμο που μέρα με την μέρα ξεχνάει να αγαπάει και να νοιάζεται, δύο άνθρωποι με μια «πράξη» εξέφρασαν ένα συναίσθημα! Σε ένα επεισόδιο που κυριαρχούσε η αγάπη, προσπαθήσαμε να βάλουμε μια πινελιά Αγάπης ακόμα, να φωτίσουμε και να δείξουμε ότι σεβόμαστε το δικαίωμα όλων στην αγάπη!

Έχετε απόλυτο δίκαιο ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του, γι' αυτό και δεν μπήκαμε στο κρεβάτι κανενός! Μπήκαμε στις καρδιές δύο ανθρώπων, που τυγχάνει εδώ να είναι ένας Στέφανος και ένας Νικόλας! Ας σεβαστούμε το δικαίωμα του κάθε συνανθρώπου μας στην ελεύθερη επιλογή συντρόφου! Αυτό μόνο κάναμε, και τιμή μας που το κρατικό κανάλι έπραξε με αξιοπρέπεια και σεβασμό στη προβολή αυτής της "πράξης"! Και μεταξύ μας, η συγκίνηση την ώρα που η Εύα αγκάλιαζε τον Μιχάλη της και του ζητούσε συγνώμη στη παραλία στο χθεσινό επεισόδιο, ήταν νομίζω μεγαλύτερο γεγονός για να χαλάσει η όποια επιτυχία της σειράς! Είμαι σίγουρος ότι τώρα ίσως αγαπήσατε λίγο περισσότερο την Πεταλούδα... Γιατί τολμάει χωρίς να προκαλεί, μας ταρακουνάει χωρίς να προσβάλει, μα πάνω απ' όλα μάς συγκινεί κάθε φορά με τη δύναμη της Αγάπης! Φιλικά Σταύρος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight