Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Metallic Gown: Είδατε τη Ζεντάγια στο ασπρόμαυρο αντι- ρομάντζο του Netflix, «Malcom & Marie»;

Metallic Gown: Είδατε τη Ζεντάγια στο ασ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το εντυπωσιακό φόρεμά της έχει πολυσυζητηθεί ως η νέα ματιά στο red carpet του old Hollywood

Tο φαινομενικά «ήσυχο» φιλμ δωματίου του Netflix, «Malcom & Marie», βασίζεται πρωτίστως στις ερμηνείες των εκφραστικότατων νέων stars Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον και Ζεντάγια, στην υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του σπιτιού αλλά και σε ένα πολυσυζητημένο…. maxi dress! H αστραφτερή και αποκαλυπτική metallic gown, με την οποία κάνει θεαματική είσοδο η ηθοποιός υπογραμμίζοντας την καταπληκτική, λυγερή της σιλουέτα έχει προκαλέσει διάφορα δημοσιεύματα στην Αμερική.

Καθώς το ζευγάρι υποτίθεται ότι επιστρέφει από κινηματογραφική πρεμιέρα, το εν λόγω φόρεμα συμβολίζει τη νέα εποχή του Χόλιγουντ. Αποτελεί την καινούρια ματιά στις παραδοσιακές glamour τουαλέτες που φορούσαν από παλιά οι ντίβες του εκράν στο κόκκινο χαλί. Ταυτόχρονα, εκπροσωπεί μια σημερινή τάση της μόδας, που ήρθε για να μείνει: αυτή του θηλυκού φορέματος που λαμποκοπά και πλέον διαθέτουν σταθερά οι collections σημαντικών σχεδιαστών. Η συγκεκριμένη δημιουργία, που επέλεξε η 24χρονη Ζεντάγια φέρει την υπογραφή του αγαπημένου της, μόνιμου στυλίστα αλλά και διαπρεπούς ενδυματολόγου Law Roach. Σε ίσια γραμμή, διαθέτει σκίσιμο στο πόδι και cut off λεπτομέρεια στη μέση. (Την βλέπουμε στην ταινία μόνο με αυτό το φόρεμα, λευκά εσώρουχα και ένα δικό της κιμονό).

Ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια που καθιερώθηκε τηλεοπτικά στο Disney Channel και το σόου Dancing with the Stars, η Ζεντάγια αγαπήθηκε στο φαντασμαγορικό, κινηματογραφικό μιούζικαλ «The Greatest Showman» πλάι στους Χιου Τζάκμαν, Ζακ Εφρον και πρόσφατα κατέκτησε Εmmy σε δραματική σειρά για το εφηβικό σήριαλ «Euphoria». Από τα δημοφιλέστερα είδωλα της νεολαίας σήμερα, θεωρείται και style icon έχοντας διατελέσει κριτής στο Project Runway και στεφθεί μούσα του Tommy Hilfiger. Φέτος μάλιστα πρωτοστατεί ως πρέσβειρα στη μαγευτική εαρινή καμπάνια  του οίκου Valentino, αλλά  εκείνο που υπερηφανεύεται είναι πως το όνομά της ακούγεται για πρώτη φορά εν όψει της απονομής των Οσκαρ!

Η ταινία Malcom & Marie, γυρίστηκε μέσα σε μόλις 14 μέρες στη διάρκεια των αυστηρών μέτρων της πανδημίας, με συνεργείο 22 ατόμων. Η κάμερα παρακολουθεί ένα ζευγάρι στο σπίτι τους στο Μαλιμπού, δηλαδή έναν φιλόδοξο σκηνοθέτη που διψά για καταξίωση και την ανερχόμενη ηθοποιό και πρώην ναρκομανή σύντροφό του. Η διαρκής λογομαχία ανάμεσά τους που «φουντώνει» ολοένα, αποκαλύπτει όλες τις πληγές της ψυχοσύνθεσης του καθενός αλλά θίγει και κοινωνικά ταμπού αλλά και το «καθεστωτικό» σύστημα της σόουμπιζ, το οποίο διαμορφώνει συμπεριφορές και συνειδήσεις. Μπορεί η αγάπη να επιβιώσει σε ένα τέτοιο καταπιεστικό σκηνικό; Με λίγα λόγια αντί για πάθος συναντάς αλληλοσπαραγμό. Σεναριογράφος και σκηνοθέτης ο Μπάρι Λέβινσον. Αν αντέχετε τα φορτισμένα, φλύαρα φιλμ περί σχέσεων "βουρ".  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View