Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η p-consulting.gr γιορτάζει 9 χρόνια ζωής: Μία φωτεινή εξαίρεση στο τοπικό επιχειρείν, παρουσιάζει το έργο της

Η p-consulting.gr γιορτάζει 9 χρόνια ζωή...

Η Πατρινή εταιρεία που ξεχωρίζει και στο εξωτερικό

Λέμε και γράφουμε συχνά για τα κακά και τα άσχημα της πόλης μας, τα οποία ένας ρεαλιστικός παρατηρητής θα συμφωνήσει, πως δεν είναι και λίγα.

Την ίδια στιγμή όμως, υπάρχουν αρκετές φωτεινές εξαιρέσεις τις οποίες αγνοούμε και, ιδιαίτερα σε συγκυρίες δύσκολες όπως αυτή που διαννύουμε, είναι αυτές που πρέπει να μπουν στο προσκήνιο και να λειτουργήσουν ως παραδείγματα για το μέλλον της πόλης -η κάθε μία στο πεδίο δραστηριότητάς της.

Μία τέτοια λαμπρή εξαίρεση στη γενικευμένη μετριότητα, είναι η Πατρινή εταιρεία p-consulting.gr.

Θα αναρωτηθείτε, πώς είναι δυνατόν μία συμβουλευτική εταιρεία να αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμά; Γιατί να ξεχωρίζει από τις εκατοντάδες άλλες που έχουν πλημμυρίσει τελευταία τον κλάδο της;

Αυτό συμβαίνει διότι, ξέχωρα από την σημαντική της πορεία στην επιχειρηματική συμβουλευτική, όπως και τη δημιουργία και διαχείριση λογισμικού και ιστοσελίδων, η p-consulting.gr έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσει μία εντυπωσιακή -και πρωτόγνωρη για την ευρύτερη περιοχή μας- παρουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έχοντας συμμετάσχει σε πάνω από 25 ευρωπαϊκές συμπράξεις έργων, με κύρια έμφαση στην ψηφιακή εκπαίδευση.

Ιδρυτές της Πατρινής εταιρείας και υπεύθυνοι για την επιτυχημένοι πορεία της, είναι οι Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος και Χαριτίνη Μαρία Σκουλίδη.

Αποτελόντας κομμάτια του νέου αίματος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, αναζήτησαν εξαρχής, όπως μας εκμυστηρεύονται, τρόπους για να τονίσουν την διαφορετικότητα της επιχειρηματικής τους προσπάθειας, με στόχευση να υπερβαίνουν πάντα τα όρια του ντόπιο επιχειρείν.

Ταυτόχρονα, όπως μας τονίζουν "δίνουμε πάντα έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Εργαζόμαστε καθημερινά για να μεταδώσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους πελάτες μας."

Φέτος, η p-consulting.gr κλείνει 9 χρόνια ζωής και περισσότερο από ποτέ, η Χαριτίνη και ο Παναγιώτης ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, παρά την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε αυτό το διάστημα.

"Ουδέν κακό, αμιγές καλού! Η πανδημία παρά τα όσα αρνητικά επέφερε στο επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα, έφερε και κάτι καλό. Αποτέλεσε αυτό που λέμε ψηφιακό καταλύτη. Υποχρέωσε τις επιχειρήσεις να δουν με άλλο μάτι την ψηφιακή τους υπόσταση και επέβαλε στο πελατολόγιό τους μια «ταχύρρυθμη εκπαίδευση» στον ψηφιακό κόσμο." σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Και δε σταματούν ποτέ να τονίζουν την σημασία της ομάδας στην επίτευξη των στόχων τους -"το ανθρώπινο δυναμικό μας, που απαρτίζεται από τεχνογνωσία αλλά και χαμόγελο!" όπως λένε χαρακτηριστικά.

Καινοτομία, εξωστρέφεια, ανοιχτά μυαλά -χαρακτηριστικά που σίγουρα κάθε επιχείρηση θα ήθελε να φιγουράρουν στην εταιρική της ταυτότητα, αλλά που λίγες έχουν καταφέρει να αποτελούν βασικό κομμάτι του dna τους.

Εμείς τους ευχόμαστε πάντα τέτοια και στα... 90 τους!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά