Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Παύλος Χαϊκάλης «έπαθε» Χρυσούλα Διαβάτη: «Ποιος είναι ο Αύγουστος Κορτώ;»

Ο Παύλος Χαϊκάλης «έπαθε» Χρυσούλα Διαβά...

«Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο καθόλου και με βρίζει»,

Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένα από τα πρόσωπα για τα οποία έχουν διατυπωθεί κατηγορίες το τελευταίο διάστημα, κατά το οποίο ζούμε την άνθιση του #MeToo στον χώρο της τέχνης. Ο ηθοποιός εναντίον του οποίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατατέθηκε καταγγελία στο ΣΕΗ, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, ήταν εκείνος που παραδέχτηκε ότι όσα είχε αναφέρει η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open, αφορούσαν στο πρόσωπό του. Χωρίς να παραδέχεται την πράξη η οποία του καταλογίζεται, ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από τη συνάδελφό του και επέμεινε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της και τη διεκδικούσε έντονα.



Τα σχόλιά του, περί αρσενικών παλιάς κοπής, προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media. Ανάμεσα σε όσους εξέθεσαν τις δικές τους απόψεις για τα λεγόμενά του ήταν και η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, όπως επίσης και ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ. Ο Παύλος Χαϊκάλης, απαντώντας στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα “On Time” για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη ζωή του, κλήθηκε να σχολιάσει και τις τοποθετήσεις των δύο παραπάνω προσώπων.
Ο εξοργισμένος Παύλος Χαϊκάλης, το κιλοτάκι της καταγγέλουσας και η ελπίδα που αργοπεθαίνει σε μία γωνιά
«Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει κάποια καταγγελία εις βάρος μου και μιλάμε ουσιαστική δηλαδή. Εδώ γελάει ο κόσμος. Δηλαδή εσένα αν σε πάρω τηλέφωνο και σου τον έχω βγάλει έξω και τέτοια τι θα κάνεις; Θα μου κλείσεις το τηλέφωνο ή θα μ’ αφήσεις να φτάσω στην κορύφωση;», σχολίασε ο Παύλος Χαϊκάλης σχετικά με την καταγγελία εις βάρος του. «Εδώ έχουμε πέσει οικονομικά, θα πάω να της κάνω μήνυση; Γιατί; Να μπούμε τώρα σε μια δικαστική διαδικασία; Μπορεί και να το κάνω, τι να σου πω;», σχολίασε για το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά, προσθέτοντας: «Και να μου φέρει πάλι 5 ψευδομάρτυρες να λέει ότι το έκανα και σε άλλες».

Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά στην Έλενα Ακρίτα και τον Αύγουστο Κορτώ
 
Για το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα «Άντρας παλαιάς ντροπής», που αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε με μία πρόταση που φανερώνει πικρία. «Να ‘ναι καλά τώρα που είμαι σε μία δύσκολη θέση που μου δίνει μια κλοτσιά να πάω παρακάτω», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για την περίπτωση του Αύγουστου Κορτώ,«έπαθε» μάλλον Χρυσούλα Διαβάτη.


«Ποιος είναι ο Αύγουστος Κορτώ;», αναρωτήθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης. «Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο καθόλου και με βρίζει», συμπλήρωσε. Όχι βέβαια ότι είναι υποχρεωμένοι όλοι να γνωρίζουν όλους, απλά μας θύμισε τον συνήθη τρόπο απάντησης της συναδέλφου του, κάθε φορά που ερωτάται για ένα διάσημο πρόσωπο.
Χρυσούλα Διαβάτη, αυτήν την κρίσιμη ώρα χρειαζόμαστε περισσότερη γυναικεία αλληλεγγύη. Ο μισογυνισμός να μας λείπει
Σε ό,τι αφορά το σχόλιο του συγγραφέα αυτό καθ’ αυτό, ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε στη συνέχεια ως εξής: «Αλλά ως τι με βρίζει; Ότι ήταν βάναυσο αυτό το οποίο έκανα; Δηλαδή αν βγει για μένα, για τους άλλους τι πρέπει να βγει; Δεν έγινε η πράξη, αλλά τέλος πάντων. Βρήκε να πει για μένα. Ασ’ το, σε παρακαλώ τώρα. Ξέρεις ποια είναι η ιστορία; Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να γυρίσει και να πει δημόσια “ρε παιδιά, δεν είναι έτσι αυτός ο άνθρωπος”. Σαράντα χρόνια δεν έχω δώσει δικαίωμα να βγαίνει ο Κορτώ που δεν τον ξέρω. Τι να πω τώρα εγώ. Τελείωσε για μένα όλη η ιστορία, δεν ξαναβγαίνω πουθενά».

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight