Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιμοδοσία «Για τον Θάνο και κάθε Θάνο», ξεκινά στην Πάτρα

Αιμοδοσία «Για τον Θάνο και κάθε Θάνο», ...

Την Τρίτη στις 10 το πρωί στην πλατεία Γεωργίου

 

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων και η αντιδημαρχία Υγείας Πρόνοιας, σε συνεργασία με την οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, διοργανώνουν αιμοδοσία στη μνήμη του μεγάλου πατρινού καλλιτέχνη, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τότε που ο «έφυγε» από τη ζωή. Ο δικός μας Θάνος, ο Θάνος που αγαπήσαμε και που τόσο πολύ τίμησε την πόλη του με το έργο του, εξακολουθεί να είναι μαζί μας, να μας συντροφεύει στους αγώνες μας, να ομορφαίνει την καθημερινή μας ζωή με τις αξεπέραστες μουσικές δημιουργίες του.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι, να ενισχυθεί η εθελοντική αιμοδοσία και ένα σημαντικό κοινωνικό αγαθό όπως είναι το αίμα, να δίνεται χωρίς όρους και προϋποθέσεις σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, από αύριο Τρίτη στις 10.00 το πρωί, στην πλατεία Γεωργίου και για τέσσερις ημέρες ,θα πραγματοποιείται αιμοληψία από κινητή ομάδα του κέντρου αιμοδοσίας. Την προσπάθεια ενισχύει και ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών, η διοίκηση του οποίου σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν και να προσφέρουν αίμα,

Η αντίστοιχη πρωτοβουλία πέρυσι αγκαλιάστηκε από τον λαό της Πάτρας και ανάλογη αναμένεται να είναι η ανταπόκριση φέτος.

Το Πρόγραμμα της Αιμοδοσίας

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου:  

10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

 4.30 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.

Τετάρτη  10 Φεβρουαρίου

10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

4.30 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου

10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

4.30 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.

Για την προσέλευση των συμπολιτών , κατά τις ώρες που θα γίνεται αιμοληψία και ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας, από τους υπευθύνους της κινητής μονάδας θα υπογράφεται σχετικό έντυπο ενώ η μετάβαση στην πλατεία Γεωργίου θα γίνεται με την συμπλήρωση εντύπου Β1.  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις