Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φωτεινή Ντεμίρη: Η εξομολόγηση της πατρινής ηθοποιού για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε

Φωτεινή Ντεμίρη: Η εξομολόγηση της πατρι...

“Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου, έτρεμα”

Για την θύελλα καταγγελιών που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στο χώρο του θεάτρου μίλησε στην κάμερα του Πρωινού η Φωτεινή Ντεμίρη. Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο Καφέ της Χαράς αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε η ίδια στα 19 της χρόνια ενώ σχολίασε και τα όσα είπε πρόσφατα ο συνάδελφός της Δημήτρης Καταλειφός.

“Δεν είναι ωραία γεγονότα αυτά αλλά καλά κάνουν όσες γυναίκες βγαίνουν που έχουν περάσει τα πάνδεινα από τους διάφορους και το καταγγέλλουν. Πρέπει να το καταγγέλλουν και να το σκέφτεται ο καθένας όταν είναι κάτι που θα βλάψει τον άλλο, να μη το κάνει έτσι ασυλλόγιστα επειδή έχει μια εξουσία. Είχα ακούσει μια περίπτωση παλιότερα, μια από αυτές που βγήκε. Για αυτό εγώ πρόσεχα. Αν συνέβαινε κάτι και έπεφτε στην αντίληψή μου εγώ θα υπερασπιζόμουν την ανάγκη μου. Εγώ έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν 19 ετών και έψαχνα δουλειά σαν γραμματέας γιατί ήμουν φοιτήτρια. Το τι υπήρχε εκεί έξω, τι χυδαιότητα συνάντησα… Έψαχνα να βρω δουλειά από αγγελία.

Σε μια περίπτωση έτρεμα γιατί μου είχε συμβεί κάτι δυσάρεστο, ευτυχώς κατάφερα και το σταμάτησα. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στη δουλειά μας. Για μένα η δουλειά μου ήταν πάντα καταφύγιο από τη χυδαιότητα του έξω κόσμου. Άκουγα και για ανθρώπους δύστροπους στη δουλειά μας. Προφύλαξα τον εαυτό μου, δεν ήθελα να συνεργαστώ με τέτοιους ανθρώπους. Τον σέβομαι τον Δημήτρη τον Καταλειφό. Δεν είναι μόνο η γενιά μας είναι και οι προηγούμενες γενιές, τα ξέρουμε, ήταν δίπλα μας. Εγώ πιστεύω στη νέα γενιά” είπε χαρακτηριστικά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight