Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τ΄αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας και Συλλόγων Γονέων

Τ΄αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης Α΄ ΕΛΜΕ...

Κορωνοϊός και ασφαλή λειτουργία σχολείων

Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 30/12/2021, συζήτηση-τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, της Ένωσης γονέων και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων ευθύνης του. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της  ΕΛΜΕ: Αφού τοποθετήθηκαν τα μέλη του Δ.Σ., στην συνέχεια μίλησαν πολλοί γονείς, εκφράστηκε έντονος προβληματισμός για όλα τα θέματα που αφορούν την τηλεκπαίδευση, το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, την ύλη, τις απουσίες , την αξιολόγηση-βαθμολόγηση των μαθητών, καθώς και την Τράπεζα Θεμάτων. Τέλος κατατέθηκαν προτάσεις.

Αποφασίστηκε ότι θα πρέπει το εκπαιδευτικό και το γονεϊκό κίνημα να συνεργαστούν περαιτέρω, να αναπτύξουν κοινές δράσεις και να συνεχίσουν να επικοινωνούν για το καλό του Δημόσιου σχολείου και των μαθητών μας.

Συμφωνήσαμε όλοι ότι τα ανοικτά και ασφαλή σχολεία είναι αδήριτη ανάγκη για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μας και ότι σήμερα η καλύτερη λύση (έστω και προσωρινά ) θα ήταν η εκ περιτροπής λειτουργία των σχολείων με το μισό της δυναμικότητας των μαθητών σε κάθε τμήμα.

Τέλος, αποφασίστηκε ότι:

θα δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου το Σάββατο 6/2 και ώρα 12μμ

θα ξαναγίνει αντίστοιχη συζήτηση σε δύο εβδομάδες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις