Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μητέρα 12χρονης: Την εκμεταλλεύθηκε ο προπονητής της

Μητέρα 12χρονης: Την εκμεταλλεύθηκε ο πρ...

Διαστροφή η δικαιολογία «τα ήθελε η ανήλικη»

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για σεξουαλική βία στο χώρο του αθλητισμού. Αυτή τη φορά στον χώρο της ελληνορωμαϊκής πάλης. Προπονητής 47 ετών καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση για αποπλάνηση 12χρονης κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια πριν απο 4 χρόνια και μέχρι σήμερα παραμένει στη φυλακή.

Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού έφθασε στο σημείο να κάνει τον ντεντέκτιβ για να καταλάβει τι συνέβαινε μεταξύ κόρης και προπονητή. Τότε πήγε και μίλησε στον προπονητή κι όταν του ζήτησε να μείνει μακριά εκείνος, όπως λέει, απάντησε: «κάνεις κακό στο παιδί σου, άφησε την ελεύθερη».

Όπως λέει μιλώντας στην ΕΡΤ η συνήγορος της οικογένειας Ειρήνη Μαρουπα, “η μητέρα προσπάθησε να σώσει το παιδί της, αυτός δεν το έκανε και ακολούθησε η καταγγελία».

Μετά από γυναικολογικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το ανήλικο κορίτσι είχε ολοκληρωμένες σχέσεις και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

Οι γονείς μέσω επιστολής που έστειλαν αποκλειστικά στην ΕΡΤ περιγράφουν την αποπλάνηση της κόρης τους, τονίζοντας: «Ο προπονητής της εκμεταλλεύτηκε τον παιδικό της ενθουσιασμό και μετέτρεψε την ανάγκη της για αποδοχή, σε σεξουαλική πράξη. 12 ετών ήταν ακόμα παιδί, δεν είχε την ωριμότητα να αποφασίσει τι είναι ωφέλιμο γι’ αυτήν.

Αυτή η διαστροφή με την δικαιολογία «τα ήθελε, η ανήλικη» πρέπει να ξεριζωθεί από την ελληνική κοινωνία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις