Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άνοιγμα αγοράς: Τι ψώνισαν οι πατρινοί τις πρώτες δύο μέρες της επανεκκίνησης

Άνοιγμα αγοράς: Τι ψώνισαν οι πατρινοί τ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι έμποροι

Συγκρατημένοι είναι οι έμποροι της Πάτρας μετά τις δύο πρώτες μέρες λειτουργίας της αγοράς. Οι πατρινοί βγήκαν στους δρόμους προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους και να εκμεταλλευτούν τις εκπτώσεις χωρίς πλέον να πρέπει να ακολουθήσουν τη μέθοδο του click away.

«Η πρώτη εικόνα από το άνοιγμα της αγοράς είναι καλή. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι αν και οι δυσκολίες είναι πολλές καθώς υπάρχουν πολλές συσσωρευμένες υποχρεώσεις» λέει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, Κώστας Ζαφειρόπουλος. Όπως εξηγεί οι πατρινοί τηρούν μέτρα και κάνουν προγραμματισμένες αγορές.

Πέντε στις δέκα σακούλες που κρατούν οι πατρινοί έχουν ρούχα και παπούτσια

«Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι δημιουργείται συνωστισμός και ουρές έξω από τα καταστήματα των πολυεθνικών εταιρειών. Δυστυχώς αρκετοί δεν στηρίζουν την τοπική αγορά, πράγμα που θα ήταν προς όφελος τους, παρά τις καμπάνιες που έχουμε κάνει για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας.

 Υπάρχουν πραγματικές εκπτώσεις αυτή τη στιγμή και μάλιστα σε καινούργιο εμπόρευμα που έμεινε το προηγούμενο διάστημα λόγω του lockdown» εξηγεί ο κ. Ζαφειρόπουλος.

«Είναι γεγονός ότι τα παπούτσια και τα ρούχα έχουν την τιμητική τους. Είναι αυτά που έλειψαν περισσότερο από τους καταναλωτές καθώς δεν μπορούσαν να τα αγοράσουν με τη μέθοδο του click away. Αυτά είναι πράγματα που θέλεις να τα δεις και να τα δοκιμάσεις πριν τα αγοράσεις» λέει ο κ. Ζαφειρόπουλος. «Χαρακτηριστικό είναι ότι πέντε στις 10 σακούλες που βλέπουμε να κρατούν οι πατρινοί στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, έχουν μέσα τέτοια ήδη» αναφέρει.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις