Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Χαράς ευαγγέλια για τους εργαζόμενους σε κέντρα αισθητικής

Χαράς ευαγγέλια για τους εργαζόμενους σε...

Επαναλειτουργούν από Δευτέρα

Χαράς ευαγγέλια για τους επαγγελματίες αισθητικούς της χώρας μετά την επίσημη ανακοίνωση επανελειτουργίας των επιχειρήσεων στις οποίες εργάζονται. 

Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις για το ένοιγμα των κέντρων αισθητικής από Δευτέρα η Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας, αναφέρουν τα εξής: 

"Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε και επισήμως την επανεκκίνηση δραστηριότητας των εργαστηρίων αισθητικής και των πολύδύναμων μονάδων αισθητικής, δίαιτας και άσκησης με εξαίρεση την άσκηση, μετά από την αδιάκοπη προσπάθεια ενός ολόκληρου μήνα. Τα εργαστήρια αισθητικής κατά ομολογία εξαιρέθηκαν αδίκως από την επανεκκίνηση δραστηριότητας την περίοδο των εορτών, καθώς η κοινή γνώμη δεν ήταν ορθά πληροφορημένη για το γεγονός ότι αποτελούν χώρους πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, έχουν ιδιαίτερα αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας ενώ παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που άπτονται σε αυτές των επαγγελματιών υγείας.

Από την πρώτη στιγμή τα συνδικαλιστικά όργανα στο σύνολό τους σε άριστη συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς διοργάνωσαν μία συντονισμένη διαδικασία ενημέρωσης των μέσων μαζικής επικοινωνίας και των αρμόδιων υπουργείων υγείας, οικονομικών και ανάπτυξης. Η συμπαράσταση και η συνεργασία όλων των φορέων ήταν συγκινητική και σε επόμενη ανακοίνωση θα προβεί η ΟΣΕΔΑΕ σε αναλυτική αναφορά όσων συνετέλεσαν για τη θετική σημερινή εξέλιξη.

Το σημαντικότερο όλων είναι η ασφαλής επανεκκίνηση της επαγγελματικής μας δραστηριότητας αλλά και η αδιάκοπη εργασία των φορέων ώστε τα εργαστήρια αισθητικής να βγουν από τη δοκιμασία αυτή όχι μόνο αλώβητα, αλλά ενδυναμωμένα με διακριτή πλέον τη θέση τους στον κοινωνικό και οικονομικό χάρτη. Επιστρέφουμε στο εργαστήριο αισθητικής, πάντα ασφαλείς, πάντα με τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις