Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λάδι στο Φωτεινό Αστέρι προσέφεραν παραγωγοί του Αιτωλικού

Λάδι στο Φωτεινό Αστέρι προσέφεραν παραγ...

Το ευχαριστώ του Συλλόγου

Λάδι στο Φωτεινό Αστέρι προσέφερε σήμερα ο Αγροτικός Σύλλογος Ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού. Σε σχετική ανακοίνωση του φιλανθρωπικού συλλόγου αναφέρονται τα εξής: 

"Με μεγάλη μας χαρά την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 υποδεχτήκαμε στις κεντρικές εγκαταστάσεις μας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου αριθ. 122 αντιπροσωπεία του «Αγροτικού Συλλόγου Ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού», η οποία και μας δώρισε επτά ντενεκέδες ελαιόλαδο παραγωγής τους για να στηρίξουν έμπρακτα το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει με την παροχή γευμάτων αγάπης στους ωφελούμενους του οργανισμού μας.

Η εν λόγω αντιπροσωπεία αφού ξεναγήθηκε στους χώρους μας και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι το απαιτητικό και πολυποίκιλο έργο, το οποίο καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας, ειδικά αυτές τις μέρες που δοκιμαζόμαστε όλοι, μας εξέφρασε την στήριξη και την βοήθεια του.

Η φιλανθρωπία και η αλληλεγγύη είναι στάση ζωής και θεμέλιο πάνω στο οποίο οφείλουμε να χτίσουμε το παρόν και το μέλλον μας. Πρέπει όλοι να δείξουμε έμπρακτα τη βοήθεια μας στα ασθενέστερα κομμάτια της κοινωνίας. Το «Φωτεινό Αστέρι» ευχαριστεί ειλικρινά και βαθιά τον «Αγροτικό Σύλλογο Ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού», που γίνανε συνοδοιπόροι στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που έχουμε αναλάβει. Καλή Χρονιά σε όλους."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις