Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τιμ Άλεν: «Φρικτό, ενοχλητικό και ντροπιαστικό θέαμα» οι ταραχές στο Καπιτώλιο

Τιμ Άλεν: «Φρικτό, ενοχλητικό και ντροπι...

O 67χρονος Αμερικανός κωμικός σε συνέντευξη του στο EW είπε πως ο εκτός ελέγχου όχλος που παραβίασε το κτίριο είχε πιθανόν κάποια εσωτερική βοήθεια για να μπει εκεί

Όσον αφορά στην πολιτική, ο Αμερικανός κωμικός ηθοποιός Τιμ Άλεν εδώ και καιρό έχει μιλήσει για την υποστήριξή του στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σίγουρα δεν επικρότησε όσα έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα, όταν πλήθος οργισμένων υποστηρικτών του Τραμπ εισέβαλε στο Καπιτώλιο και προκάλεσε επεισόδια, τα οποία ο εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξέγερση».

Σε εκτενή συνέντευξη στο EW, ο Αμερικανός ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις του για το τι συνέβη και παραδέχθηκε ότι βρήκε το θέαμα «φρικτό, ενοχλητικό και ντροπιαστικό» για να το παρακολουθήσει.

«Γιατί δεν πήγαν οι δυνάμεις που θα αναλάβουν την εξουσία [στο Καπιτώλιο];» διερωτήθηκε ο Τιμ Άλεν. «Όταν τα παρακολουθούσα, ένιωσα ότι ο πρόεδρος θα έπρεπε να σηκωθεί και να πάει εκεί με την ασφάλειά του και να πει: "Όχι δα. Όχι, όχι, όχι, όχι". Ίσως δεν θα επέτρεπαν να συμβούν».

Ο Τιμ Άλεν πιστεύει επίσης ότι ο εκτός ελέγχου όχλος που παραβίασε το κτίριο πιθανότατα είχε κάποια εσωτερική βοήθεια για να μπει εκεί και ότι ορισμένοι από εκείνους που εισήλθαν ίσως δεν είχαν συνειδητοποιήσει καν ότι διέπραξαν έγκλημα με την είσοδό τους.

«Έχω πάει εκεί στο παρελθόν και είναι αδύνατο να μπεις σε αυτό το κτίριο» είπε ο ηθοποιός. «Δεν μπόρεσα να μπω και είχα διαπιστευτήρια. Δεν μας άφηναν. Οπότε ποιος άνοιξε την πόρτα;» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight