Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Κοκλώνης: Η οικονομική καταστροφή, το νέο ξεκίνημα και η περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Νίκος Κοκλώνης: Η οικονομική καταστροφή,...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, “Μεσάνυχτα” ήταν ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος μίλησε για την οικονομική του καταστροφή, το πως κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια του ξεκινώντας από το μηδέν, την περιπέτεια με την υγεία του αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την “ιστορική” συνάντηση Βίσση – Βανδή.

Η οικονομική καταστροφή

“Είχα τζίρο 5εκ. ευρώ. Δε μου έφταναν ήθελα κι άλλο. Τώρα όμως περνάω καλά με αυτά που κάνω. Ήμουν ερωτευμένος. Σε ένα ταξίδι από την Αθήνα στο Βερολίνο. Σκεφτόμουν μια αφορμή να πηγαινοέρχομαι και να μην πληρώνω εισιτήρια και σκέφτηκα να κάνω μια ταξιδιωτική εταιρεία. Στην αρχή πήγαινε πάτος. Βρήκα έναν τοκογλύφο για να το ανοίξω και δεν ήξερα πως να τον ξεπληρώσω… Έπεφτα στα πατώματα που δεν πήγαινε καλά. Σε ένα μπαρ στο Βερολίνο γνώρισα έναν τύπο… μέσα σε εφτά μήνες πούλησα 700.000 αεροπορικά εισιτήρια. Ήταν η αρχή… Ήμουν όμως ο ίδιος Νίκος, δεν άλλαξα. Ζούσα στη Νέα Υόρκη σε έναν ουρανοξύστη….. Είχα 5εκ. ευρώ και νόμιζα ότι ήταν 5 δις. εκεί τα λεφτά μου δεν έφταναν ούτε για έναν μήνα. Εκείνη την εποχή όλοι έβριζαν τον Bieber κατά τύχη στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς μου βρισκόταν ο Bieber πήγα και του έδωσα ένα εισιτήριο δωρεάν για να πάει όπου θέλει και έγινα γνωστός παντού. Όλο αυτό κράτησε 6,5 χρόνια…. Ήμουν 29 χρονών. Ήμουν πολύ μικρός για αυτή την επιτυχία. Έπρεπε να κάνω πίσω στον πόλεμο που δέχτηκα από τους ανταγωνιστές… Ήμουν σε ένα γραφείο τεράστιο και έλεγα πως θα γυρίσω στην Ελλάδα χαμένος; 1,5 εκ τη βδομάδα ήταν οι μισθοί…. Βρέθηκα στο μηδέν. Έφυγα από την Αμερική και ήρθα στην Ελλάδα…. Όταν έκανα το Celebrity travel δεν είχα λεφτά να πληρώσω ούτε το εισιτήριο στο λεωφορείο” αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης και συνέχισε, “Δε δέχομαι βοήθεια από κανέναν… Ο Τρύφωνας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει μαζέψει ένα ποσό και μου το πρόσφερε για να με βοηθήσει, δε το δέχτηκα.. Ήταν φιλία από την πρώτη ματιά”.

Η απώλεια του φίλου του, τα παραπάνω κιλά και η περιπέτεια υγείας

Στη συνέχεια μίλησε και έναν πολύ καλό του φίλο που έχασε στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών. Όπως είπε για εκείνον ήταν ένα σοκ, δεν το πίστευε στην αρχή αλλά όταν μπήκε στην εκκλησία και άκουσα τα λόγια της μητέρας του λιποθύμησα. Η φιλία για τον Νίκο Κοκλώνη παραδέχεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο ωστόσο μετά την οικονομική του καταστροφή άλλαξε λίγο ο τρόπος που έβλεπε τα πράγματα καθώς άνθρωποι που ήταν δίπλα του άρχισαν να τον βρίζουν. 

Όσο για το πως ξεκίνησε και πάλι από το μηδέν αποκάλυψε, “Καθόμουν στο σπίτι και σκεφτόμουν ότι είτε θα αυτοκτονήσω είτε θα σκεφτώ μια επιχειρηματική λύση….” 

Μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε και για τα προσωπικά του αποκαλύπτοντας πως είναι αρκετά συναισθηματικός, δεν μπορεί να ξεκολλήσει εύκολα ούτε να κρατήσει μούτρα για πολύ ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και ότι έχει παρακολουθήσει σύντροφό του.

To παρασκήνιο της συνάντησης Βίσση – Βανδή

“Νομίζω υπήρχε μια κοντρούλα ανάμεσα στην Άννα και τη Δέσποινα. Την Άννα την ξέρω χρόνια και μου είχε κάνει και πλάτες στα προσωπικά μου. Τη Δέσποινα τη γνώρισα μέσα από το Just. Έλεγα στην Άννα, “Άννα η Δέσποινα δεν είναι αυτό που νομίζαμε”. Πήγαινα στην Δέσποινα μου έλεγε “Δε θέλει η Άννα” ή Άννα μου έλεγε το αντίθετο. Τους ζήτησα σαν δώρο να τραγουδήσουν μαζί στο Just μου έλεγαν, “Αποκλείεται να γίνει” μετά η Άννα μου είπε να το κάνουμε γραμμένο… Η πρώτη συνάντηση έγινε σπίτι μου… Όταν μπήκε η Άννα στο σπίτι και είδε τη Δέσποινα άρχισε αυθόρμητα να τραγουδά, “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…”” ανέφερε για το παρασκήνιο της πρώτης τηλεοπτικής συνάντησης Βίσση – Βανδή.

Ακόμα, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την περίοδο που είχε πολλά παραπάνω κιλά αλλά και για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Το Just και η μάχη του με τον κορωνοίό

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός μίλησε πρώτη φορά για το τι ακριβώς έγινε στο J2US με τα θετικά κρούσματα ΄που είχαν βρεθεί στην αρχή του δεύτερου κύκλου του show αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως νόσησε και ο ίδιος από κορονοϊό. Το πρώτο σύμπτωμα που είχε ήταν ένα αίσθημα πως έχει κρυώσει ενώ αμέσως μετά ένας πόνος στη μέση του που ωστόσο δεν πίστευε πως μπορεί να είναι κάτι. Έπειτα όμως από μερικά rapid test και δυο μοριακά βρήκε πως είναι θετικός στον covid. Όπως αποκάλυψε έχασε την γεύση του και την όσφρησή του για μερικές μέρες αλλά το ξεπέρασε γρήγορα και πλέον είναι καλά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight