Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Βγήκαν τα μαχαίρια! – «Φτύνω αίμα για να κερδίζουμε αγωνίσματα»

Survivor: Βγήκαν τα μαχαίρια! – «Φτύνω α...

Χαμός με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Κάτια Ταραμπάνκο

Μέρα με τη μέρα… ανεβαίνει το θερμόμετρο στο παιχνίδι επιβίωσης. Ένταση δημιουργήθηκε και ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Κάτια Ταραμπάνκο, με την γνωστή τραγουδίστρια να κατηγορεί το μοντέλο ότι έτρωγε κρυφά το βράδυ ρύζι.

Η μία επίε στην άλλη τα παράπονα που είχαν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, σχετικά με το ομαδικό πνεύμα.

«Κάτια βρίσκεις πράγματα και τρως και δεν τα μοιράζεσαι. Για το ρύζι. Άσε μας σε παρακαλώ. Απειροελάχιστο ο ένας απειροελάχιστο ο άλλος ολόκληρο κασεδάκι. Μας δουλεύετε; Σε έχω δει να σπας μόνη σου καρύδα και να την τρως στην παραλία. Κάποιοι εδώ μέσα δεν λειτουργούν ομαδικά και σιγά σιγά βγαίνουν διάφορα πράγματα. Αγάπη μου το ομαδικό ξεκινά από την καλύβα κι όχι από τα αγωνίσματα», ξεκίνησε να λέει η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Όχι, αγάπη. Ξεκινάει και απ’ τα αγωνίσματα, όταν πρέπει να τρέχουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε. Μοιράζομαι ό,τι μπορώ να μοιραστώ. Το να μοιραστώ μια χούφτα ρύζι δεν παίζει κανένα ρόλο, γιατί φτύνω αίμα και τρέχω για να κερδίζουμε αγωνίσματα», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Ελευθερία της απάντησε: «Έλα ρε, εμείς δεν τρέχουμε; Τρέχω κοπέλα μου ναι. Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη. Άχρηστη με είπες. Πήγες και με έδωσες».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight