Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρίλερ στην Ηλεία: Τον έφαγαν τα σκυλιά- Τραγικό τέλος για 55χρονο φύλακα

Θρίλερ στην Ηλεία: Τον έφαγαν τα σκυλιά-...

Μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια

ΝΕΟΤΕΡΑ  Ο 55χρονος φύλακας - σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr φαίνεται να δέχθηκε επίθεση από τα σκυλιά που κατάφεραν να τον τραυματίσουν σε καίριο σημείο και να υποκύψει από τα τραύματά του, ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από αυτά και να προφυλαχθεί σε κάποιο σημείο.

Εξετάζεται όμως και άλλο σχετικό σενάριο. Ο 55χρονος φέρει δάγκωμα από σκύλο, όμως ερευνάται αν προέκυψε κάτι άλλο, κάποια παθολογικά αίτια που προκάλεσαν το θάνατο και η επίθεση των σκύλων ακολούθησε. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η εγκληματική ενέργεια φέρεται να έχει αποκλειστεί.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Νεκρός βρέθηκε άντρας στην περιοχή του κάμπου Ηλείας, σε χώρο συσκευαστηρίου προϊόντων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com τα αίτια του θανάτου είναι ακόμα άγνωστα, ενώ στην περιοχή σπεύδει και ιατροδικαστής.

Στο σημείο μεταβαίνουν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Μάνδαλος, Ιατροδικαστής από την Πάτρα και άλλοι αστυνομικοί προκειμένου να ερευνήσουν την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr  διερχόμενος πολίτης εντόπισε νεκρό τον άντρα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι φύλακας του συσκευαστηρίου, δίπλα στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου. Ενημέρωσε την Αστυνομία περίπου στις 5.30 αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει καθώς γύρω από το νεκρό βρίσκονταν εξαγριωμένα σκυλιά. Το σημείο που βρέθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι στην είσοδο του συσκευαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις