Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λευτέρης Πανταζής: Μπορεί να έχω πάει και με πάνω από 4.000 γυναίκες! -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Λευτέρης Πανταζής: Μπορεί να έχω πάει κα...

Το είπε στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρύσλας Γεωργακοπούλου που φιλοξένησε το “Eυτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου

Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής Λευτέρης Πανταζής που εντυπωσίασε με τη συμμετοχή του στο πρόσφατο τραγουδιστικό σώου Just the 2 of Us του Νίκου Κοκλώνη (ντουέτο με την αθλήτρια και γυμνάστρια Ζωή Δημητράκου), έχει τον τρόπο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καλλιτεχνικής επικαιρότητας με τις δηλώσεις του. Όπως είδαμε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο κανάλι Open, «Ευτυχείτε», ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε μία πτυχή της προσωπικής του ζωής, ενώ μίλησε και για την Ασημίνα Ιγγλέζου και την Κάτια Ταραμπάνκο που συμμετέχουν στο νέο «Survivor» του Σκάι.

Πιο συγκεκριμένα ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή της Πατρινής στην καταγωγή δημοσιογράφου Χρύσλας Γεωργακοπούλου που φιλοξένησε το “Eυτυχείτε” και όπως δήλωσε έχει σπάσει το ρεκόρ του επίσης Αχαιού Γιάννη Σπαλιάρα αφού έχει συνευρεθεί με πάνω από 4.000 χιλιάδες κυρίες!

«Εγώ μπορεί να έχω πάει και με περισσότερες από 4000 γυναίκες. Μπορεί, αφού είμαι 40 χρόνια φίρμα. Για βάλε… 365 επί 40! Δεν θέλω να διαφημίζω με πόσες έχω πάει και τι έχω κάνει. Με όλες αυτές τα κυρίες που έχω πάει, τις ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί και αυτές πέρασαν καλά μαζί μου κι εγώ πέρασα ωραία», είπε με νόημα ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο Λευτέρης Πανταζής απήντησε επίσης για την Ασημίνα Ιγγλέζου που είχαν συνεργαστεί σε ένα βίντεο κλιπ, ενώ τόνισε πως του αρέσει πολύ στο Survivor το μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο που είναι στην ομάδα των Διασήμων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight