Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα Ενωμένη: Ο κ. Πελετίδης εξακολουθεί να είναι περιχαρακωμένος στην στείρα και απαρχαιωμένη ιδεοληψία

Πάτρα Ενωμένη: Ο κ. Πελετίδης εξακολουθε...

Για την υπόθεση του Φράγματος Πείρου-Παραπείρου, το “δωρεάν νερό στον Πατρινό” μετατράπηκε, σε σκόνη & θρύψαλα, αναφέρει η παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου

Σε ανακοίνωση της η Δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» με επικεφαλής το Νίκο Παπαδημάτο αναφέρει πως «δεν επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς όλοι εκείνοι που πίστευαν ότι το γιορτινό κλίμα των προηγούμενων ημερών θα υποχρέωνε τον Δήμαρχο της Πάτρας να δει την πραγματικότητα και να συνεργαστεί με τις δημοτικές παρατάξεις για το καλό της περιοχής μας.

Αυτό που διαπιστώσαμε όλοι κατά τη διάρκεια της τηλεσυνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου 2021 είναι ότι ο κ. Πελετίδης εξακολουθεί δυστυχώς να είναι περιχαρακωμένος στην στείρα και απαρχαιωμένη ιδεοληψία του κομμουνισμού, μην δείχνοντας καμία απολύτως πρόθεση συνεργασίας και σύγκλησης, κάτι το οποίο έχει τόση ανάγκη η πόλη μας».

Η ανακοίνωση της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» συνεχίζει ως εξής:

«Ειδικότερα για την υπόθεση του Φράγματος Πείρου-Παραπείρου και μέσα από τη διαδικασία της συζήτησης με τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων, ο κ. Δήμαρχος αποκαλύπτει την πραγματική του θέση και κυρίως το ότι το “δωρεάν νερό στον Πατρινό” μετατράπηκε, δυστυχώς, σε σκόνη και θρύψαλα! Μάλιστα, ο ίδιος και οι συνεργάτες του υποχρεώθηκαν να ομολογήσουν ότι το νερό το θέλουν μεν δωρεάν, αλλά στον κρουνό φράγματος και όχι στην βρύση του κάθε πατρινού.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να επιζητούμε την σύγκληση και την συνεργασία και με τη Δημοτική Αρχή και με όλες τις παρατάξεις. Παρότι, ως γνωστόν, δεν είμαστε οπαδοί του συστήματος της πλέριας αναλογικής, εντούτοις είμαστε υποχρεωμένοι στο όνομα της νομιμότητας και του καλού Πάτρας να πορευτούμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Παράλληλα, ευχόμαστε και ότι η Δημοτική Αρχή θα κατανοήσει ότι η συνεργασία και η προσγείωση στην σύγχρονη πραγματικότητα αποτελούν μονόδρομο για το συμφέρον της πόλης μας και όλων των δημοτών.

Ο κ. Πελετίδης έκανε ένα μικρό βήμα χθες και συνειδητοποίησε ότι η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι μαζί του. Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα κάνει αυτό που επιτάσσει το γενικό και όχι το μικροκομματικό του συμφέρον».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις