Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Η Μαστίχα Vantana κατατάχθηκε στα καλύτερα λικέρ παγκοσμίως

Η Μαστίχα Vantana κατατάχθηκε στα καλύτε...

Βαθμολογήθηκε με 98/100

Μια μεγάλη διεθνής επιτυχία για την Μαστίχα Vantana που κατέκτησε Outstanding Gold award στον διεθνή διαγωνισμό οίνων & ποτών International Wine & Spirit Competition - IWSC 2020, που γίνεται κάθε χρόνο στην Μεγάλη Βρετανία. Συγκεκριμένα, βαθμολογήθηκε με 98/100 και είναι το πρώτο αντίστοιχο βραβείο που έχει κατακτήσει ποτέ, ελληνικό αλκοολούχο ποτό στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Με αυτή τη διάκριση, κατατάσσεται στα καλύτερα λικέρ παγκοσμίως για το 2020, όπως δημοσίευσε σε άρθρο του, το SpiritedZine.

http://spiritedzine.com/here-are-the-8-best-liqueurs-in-the-world-according-to-the-2020-international-wine-spirits-competition/

Ο διεθνής διαγωνισμός IWSC είναι από τους πιο αξιόπιστους και φημισμένους διαγωνισμούς παγκοσμίως. Η επιτροπή κριτικών που δοκιμάζει τα ποτά, αποτελείται από έμπειρους και ικανούς κριτές του χώρου των οίνων και των ποτών, από 30 χώρες ( Μaster blenders, Μasters of wine, Master distillers κ.α.). Η διαδικασία αξιολόγησης γίνεται με την μέθοδο της τυφλής δοκιμής, χωρίς να γνωρίζει δηλαδή ο κάθε κριτής, την εταιρεία, την συσκευασία ή την ετικέτα, για το κάθε ποτό η κρασί που δοκιμάζει. Στην αξιολόγηση του προϊόντος η κριτική επιτροπή έκανε την εξής αξιοσημείωτη αναφορά : "Alpine fresh on the nose with a focussed pine resin and herb profile. Intense and lifted in the mouth with a focussed depth of flavour and richness. Long and layered on the finish. The cooling eucalyptus makes this an outstandingly complex and well-balanced example.”

 

Η ΜΑΣΤΙΧΑ VANTANA 22% vol, παρασκευάζεται με γνήσια Μαστίχα Χίου και βασίζεται στην τεχνογνωσία των ποτοποιών Τζούδα Γιώργου και Παναγιώτη και τον ειδικό τρόπο διαχείρισης αυτής της μοναδικής ελληνικής πρώτης ύλης. Εξάγεται σε πολλές χώρες και θα ξεκινήσει να διανέμεται στα περισσότερα σημεία της Ελλάδας. Η προσπάθεια της αποσταγματοποιίας – ποτοποιίας Vantana, διαρκώς ενδυναμώνεται και συνεχίζεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας αποσταγμάτων και αλκοολούχων ποτών, με γνώμονα τον σεβασμό στον καταναλωτή.    

Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες κάβες κατά τη διάρκεια των φετινών εορτών, ενώ στα super market θα ξεκινήσει να διατίθεται μετά τις αρχές του 2021.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life