Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

«Οι γυναίκες online!» συναντήθηκαν με επιτυχία!

«Οι γυναίκες online!» συναντήθηκαν με επιτυχία!

Φορείς διοργάνωσης η p-consulting.gr και η Ένωση Γυναικών Πάτρας

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το workshop “Οι γυναίκες online!” για το Ευρωπαϊκό Έργο Erasmus+ WinOnLine. Φορείς διοργάνωσης ήταν η p-consulting.gr και η Ένωση Γυναικών Πάτρας, εταίροι του Έργου από την Ελλάδα. Το workshop είχε θέμα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα/e-επιχειρηματικότητα και σκοπός της διοργάνωσης ήταν η παρουσίαση του Έργου WinOnLine, η ανάπτυξη συζήτησης για τους παράγοντες που σχετίζονται με τη δημιουγία και ανάπτυξη μιας online επιχείρησης και η ενημέρωση για έργα και δράσεις χρηματοδότησης της επιχειρηματικότητας/γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Ομιλήτριες του workshop ήταν:

-H κα. Χαριτίνη – Μαρία Σκουλίδη, συνιδιοκτήτρια της p-consulting.gr & η κα. Άννα – Μαρία Ρογδάκη, Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας, οι οποίες παρουσίασαν το Έργο WinOnLine, τους στόχους, τα αναμενόμενα αποτελέσματα και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 1ου εξαμήνου του 2021 και θα απευθύνεται σε γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν e-επιχειρηματίες,
-Η κα. Γεωργία Παπαντωνοπούλου, η οποία ως ιδιοκτήτρια & δημιουργός διαδικτυακής επιχείρησης, παρουσίασε τις δυσκολίες αλλά και τις ευκαιρίες που σχετίζονται με τη δημιουργία μιας online επιχείρησης, ενθαρρύνοντας παράλληλα τις γυναίκες που συμμετείχαν στο workshop να το τολμήσουν,
-Η κα. Μαίρη Μιχοπούλου, Εκπρόσωπος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας & Υπεύθυνη του Έργου ICON WOMEN, η οποία παρείχε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με δράσεις χρηματοδότησης της επιχειρηματικότητας, ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε το Έργο ICON WOMEN, το οποίο επίσης αφορά τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε εκτενής συζήτηση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, και έγινε ανταλλαγή πολλών και ενδιαφέροντων ιδεών και εμπειριών.

Το workshop ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση να οργανωθούν σύντομα παρόμοιες εκδηλώσεις, καθώς αφορούν και αγγίζουν πολλές γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα, δημιουργώντας τη δική τους επιχείρηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά