Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Big Brother: Οι 5 παίκτες που πάνε στον τελικό

Big Brother: Οι 5 παίκτες που πάνε στον τελικό

Διπλή αποχώρηση - έκπληξη

ε τη φράση «Αυτή η ψηφοφορία είναι η πιο σημαντική από όσες έγιναν στις 105 ημέρες που έχετε ζήσει μέσα στο Big Brother» ο Χάρης Βαρθακούρης στο live της Παρασκευής (11/12) ανακοίνωσε διαδοχικά τις δύο αποχωρήσεις από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού». Εκτός τελικού Big Brother βρέθηκαν, μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ο Χρήστος Βαρουξής και ο Θέμης Κανέλλος, που δεν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Εντάσεις, καβγάδες και η αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά σημάδεψαν τα τελευταία επεισόδια του «Big Βrother», με τον Ζακ Ιωαννίδη να είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον τελικό. Οι Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Σοφία Δανέζη, ο Δημήτρης Πυργίδης και ο Γρηγόρης Τσεκούρας τον ακολούθησαν και όλα είναι έτοιμά για τον τελικό του Big Brother.   


Η πρώτη αποχώρηση ήταν εκείνη του Χρήστου Βαρουξή, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στην τηλεοπτική ψηφοφορία, ενώ στο άκουσμα του ονόματός του η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα. Ο 22χρονος παίκτης με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας, έχει σπουδές στα τουριστικά επαγγέλματα και τα τελευταία χρόνια ζει στην Καλαμάτα. Στο εισαγωγικό βίντεο του Big Brother είχε πει: «Γενικότερα στη ζωή μου θέλω να τα κάνω όλα τέλεια, είμαι τελειομανής και προσπαθώ πάντα να το καταφέρνω αυτό. Είμαι ανταγωνιστικός, δε μου αρέσει να χάνω και προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και τις περισσότερες φορές το πετυχαίνω». Στο ριάλιτι συμμετείχε με τον δίδυμο αδελφό του, Παγανιώτη ο οποίος αποχώρησε νωρίτερα. 

Μετά την αποχώρησή του ο Χρήστος είπε: «Το σίγουρο είναι ότι λειτούργησα με την καρδιά μου. Δεν με πειράζει που δεν θα βρίσκομαι στον τελικό. Έδειξα το χαρακτήρα μου και γι’ αυτό είμαι περήφανος που έφθασα μέχρι εδώ». Ο Χρήστος Βαρουξής θυμίζουμε ότι ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής στο επικό ξέσπασμα του Δημήτρη Κεχαγιά - ένα ξέσπασμα που οδήγησε τον παίκτη«φαβορί» εκτός παιχνιδιού. Μάλιστα, ο Δημητρης Κεχαγιάς ήταν φιλοξενούμενος στο live της Παρασκευής και επανέλαβε τη στήριξή του στη Σοφία Δανέζη.

Η δεύτερη αποχώρηση που ανακοινώθηκε από τον Χάρη Βαρθακούρη ήταν εκείνη του Θέμη Κανέλλου, ένας παίκτης που συγκρούστηκε ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες με τη Σοφία Δανέζη, η οποία ψηφίστηκε από το κοινό να παραμείνει στο παιχνίδι. Ο 18χρονος παίκτης ασχολείται με το μακιγιάζ από πολύ μικρή ηλικία και έχει κανάλι στο YouTube. Μετά την αποχώρησή του μίλησε στους παίκτες και τους ευχαρίστησε όλους για όσα έμαθε, ενώ στο πλατό είπε: «Δεν ήρθα για τα 100.000 ευρώ. Κατάφερα όλους μου τους στόχους και είμαι περήφανος για μένα», ενώ για τη Σοφία είπε: «Της έπιασα το χέρι, ενώ περιμέναμε το αποτέλεσμα. Η Σοφία προσπαθεί να θυματοποιηθεί, τα είπαμε όμως και όλα καλά. Θα μιλήσουμε κι έξω με τη Σοφία».

Μετά τη διπλή αποχώρηση, το τηλεοπτικό κοινό καλείται να ψηφίσει από χθες το βράδυ (11/12) ποιον από τους πέντε «τελευταίους» παίκτες θέλει να δει με το στέμμα του νικητή στον τελικό της ερχόμενης Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου. Ζακ Ιωαννίδης, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Σοφία Δανέζη, Δημήτρης Πυργίδης ή Γρηγόρης Τσεκούρας. Ένας από τους πέντε θα είναι ο μεγάλος νικητής του «Big Βrother».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight