Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

GNTM: Απόψε πάει Ελαφόνησο, σε ποιο ξενοδοχείο πατρινού επιχειρηματία φιλοξενήθηκε το παιχνίδι

GNTM: Απόψε πάει Ελαφόνησο, σε ποιο ξενο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τοπικό ενδιαφέρον στο σημερινό επεισόδιο, λόγο πριν τον τελικό της Τρίτης

Σε concept της πασίγνωστης ταινίας Mad Max για την καμπάνια ενός αυτοκινήτου θα φωτογραφηθούν τα μοντέλα της δημοφιλούς εκπομπής GNTM στο αποψινό επεισόδιο με φόντο την παραδεισένια, αμμουδερή παραλία της Ελαφονήσου. Όπως ανακοινώθηκε, οι «παίκτες» θα ποζάρουν δυναμικά ως απειλητική συμμορία της ερήμου. Η κάμερα θα ακολουθήσει διαγωνιζόμενους, κριτές και coaches στο ταξίδι τους στο θέρετρο και στη φωτογράφιση, ενώ τα spoilers μιλούν για τελική αποχώρηση μιας ή δυο γυναικών.

 Το επεισόδιο έχει πάντως και πρόσθετο πατρινό ενδιαφέρον, καθώς οι συντελεστές φιλοξενήθηκαν στο γνωστό ξενοδοχείο Double Bay Beach Hotel, που ανήκει στον συμπολίτη κατασκευαστή, επιχειρηματία και νυν hotelier Γιάννη Φωτακόπουλο (το οποίο θωρείται κορυφαίο της περιοχής και με την πλέον προνομιακή θέση μπροστά στη θάλασσα). Στις εγκαταστάσεις 4 αστέρων, μια «ανάσα» από τα κρυστάλλινα, εξωτικά νερά του Σίμου έχει μέσα σε μια τριετία αποκτήσει μεγάλο «όνομα» και αναγνωρισιμότητα. Πολλοί πατρινοί το έχουν επισκεφθεί αλλά και μεγάλες εταιρείες μόδας και ομορφιάς για καμπάνιες. Προβάλλεται ως μια οικογενειακή επιχείρηση για υποδειγματική χαλάρωση, υπέροχο πρωινό και τέλειο ύπνο!

 Η συνεργασία με το GNTM «προδόθηκε» πριν λίγο καιρό, από εικόνες της Βίκυς Καγιά και του Γιώργου Καράβα εκεί, οι οποίες ανέβηκαν στα αθηναικά μέσα και τα social media.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight