Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπακτος: Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Κοτρώνης της εταιρείας πλαστικών

Ναύπακτος: Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Κοτ...

Αυτή ήταν η ζωή του

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 86 ετών o Κωνσταντίνος Κοτρώνης. Δραστήριος και δυναμικός, ήταν ο ιδρυτής της εταιρείας «Πλαστικά Κοτρώνης» που σήμερα απασχολεί 220 άτομα από Ναύπακτο και Πάτρα. Από την ενεργό επιχειρηματική δράση αποσύρθηκε μόλις το 2016, αφού νωρίτερα δρομολόγησε τη μετάβαση της Εταιρείας στη νέα εποχή.

Διατηρούσε ισχυρούς δεσμούς με την Εκκλησία, ενώ σημαντική υπήρξε η συνεισφορά του στην τοπική κοινωνία και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Η επαγγελματική του πορεία

Η επαγγελματική του ενασχόληση ξεκίνησε από τον χώρο των τροφίμων στις αρχές της δεκαετίας του 1960 στην παραγωγή παστελιού, ενώ δέκα χρόνια μετά το 1971 προχώρησε στην αγορά της πρώτης μηχανής παραγωγής πλαστικών δοχείων. Το 1980 η εταιρεία από την Αθήνα όπου βρισκόταν μεταφέρθηκε στη Ναύπακτο, που αποτελεί πλέον την έδρα μια μεγάλης εταιρίας πρότυπο στο χώρο της συσκευασίας.

Η οικογενειακή ευτυχία

Ο Κωνσταντίνος Κοτρώνης άφησε την τελευταία του πνοή περιτριγυρισμένος από την οικογένεια που ευτύχησε να δημιουργήσει με τη σύζυγο του, Παναγιώτα. Μία πολύτεκνη οικογένεια για την οποία καμάρωνε.

Το αντίο του γιού του, Γιώργου Κοτρώνη, ιδιοκτήτη των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου»

«Ένας ταπεινός, εργατικός και αληθινά φιλάνθρωπος έφυγε από κοντά μας...
Με γέννησε, με ανέθρεψε, με δίδαξε, με έμαθε πως να δουλεύω και πως να βλέπω τον κόσμο γύρω μου...
Για όλα τα παραπάνω κανένα ευχαριστώ δεν φτάνει...
Πίστευε στο Θεό και τον υπηρέτησε από μικρό παιδί...
Ο Παράδεισος σε περιμένει Πατέρα...» έγραψε.

Το αντίο από τους εργαζόμενους της εταιρείας

«Με βαθιά λύπη αποχαιρετούμε σήμερα τον ιδρυτή της Εταιρείας μας, Κωνσταντίνο Κοτρώνη που πλέον δε βρίσκεται ανάμεσά μας. Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 86 ετών, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του.

Απόλυτα συνυφασμένη με τη ζωή, το έργο και την προσωπικότητά του, η Εταιρεία μας, από το 1971 έως σήμερα, διακρίνεται από τις αξίες που ο ίδιος μεταλαμπάδευσε στους οικείους και τους συνεργάτες του, όπως η εργατικότητα, η σύνεση και η ταπεινοφροσύνη. Στο ιδιωτικό του βίο στάθηκε άριστος σύζυγος και πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας που δημιούργησαν με την κ. Παναγιώτα Κοτρώνη, διατήρησε ισχυρούς δεσμούς με την Εκκλησία, ενώ σημαντική υπήρξε η συνεισφορά του στην τοπική κοινωνία και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Για όλους εμάς, τους ανθρώπους της “Kotronis Packaging” ήταν κάτι περισσότερο από εργοδότης. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιδρυτή μας.

Καλό Παράδεισο κυρ Κώστα!» αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι της εταιρείας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις