Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δεν θα δικαστεί το μεσημέρι ο Σφακιανάκης για το όπλο και τα ναρκωτικά

Δεν θα δικαστεί το μεσημέρι ο Σφακιανάκη...

Αναβάλλεται η δίκη όπως αναφέρει το δικηγορικό γραφείο Κούγια

Για τη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη και όσα προηγήθηκαν αυτής μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και το OPEN TV ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, αναφέροντας πως ο γνωστός καλλιτέχνης κατηγορήθηκε για πλημμέλημα.
«Γιατί μιλούν όλοι για κοκαΐνη; Δεν ξέρει κανείς τι βρέθηκε... Γιατί κάνει αυτές τις διαρροές η Αστυνομία; Συνδικαλιστής αστυνομικός πώς γνωρίζει τα στοιχεία της δικογραφίας;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας, αναφορικά με τις πληροφορίες περί κοκαΐνης που είδαν το φως της δημοσιότητας από τις πρώτες ώρες της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη. «Δύο λέξεις έχει πει ο Σφακιανάκης: ό,τι έχω να πω, θα το πω στο δικαστήριο... Έχουμε απαντήσεις για όλα θα τις δώσουμε στο δικαστήριο», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας ενώ αναφορικά με την οπλοκατοχή σημείωσε: «Έχει 17 χρόνια το όπλο, δεν είχε απασχολήσει ποτέ». 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο κ. Κούγιας είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως ο τραγουδιστής «στο αμάξι φιλοξενεί επιβάτες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες... Ψευδής η είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του». «Κάποιοι διέδιδαν μια ψευδή είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του και δική του χρήση. Μόνος του χωρίς δικηγόρο είπε πως ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο γράφει η απολογία του», πρόσθεσε τότε. 

Με ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο του Αλεξη Κούγια, ενημέρωσε ότι πριν από λίγη ώρα και κατόπιν συνεννοήσεως, την οποίαν είχε ο επικεφαλής του γραφείου μας κύριος Αλέξιος Κούγιας με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον κύριο Νότη Σφακιανάκη δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η  εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο κύριος Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκασις με κυβερνητική απόφαση, γιατί κατά την κρίση του γραφείου μας και με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας της Εισαγγελίας, δεν επιτρέπεται η εκδίκαση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight