Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το «Χαμόγελο του παιδιού» καλείται να πληρώσει 28.000€ σε τέλη κυκλοφορίας

Το «Χαμόγελο του παιδιού» καλείται να πλ...

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδού

27.927,59€ τα τέλη κυκλοφορίας για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τα οχήματα που καθημερινά, στη διάθεση και σε συνεργασία με τον κρατικό μηχανισμό, όλο το 24ωρο σε κάθε σημείο της Ελλάδας σώζουν ζωές και δίνουν λύσεις στα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη! 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020, πρέπει να πληρώσει 27.927,59€ για:

τις Κινητές Μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά (ασθενοφόρα) που είναι ενταγμένες στο ΕΚ.Α.Β.
τις Ιατρικές Μονάδες Προληπτικής και Οδοντιατρικής που παρέχουν εξετάσεις σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,
τον Οδυσσέα που πραγματοποιεί Εθελοντικές δράσεις αιμοδοσίας σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τη ΓΓ Αθλητισμού
τις Ιατρικές Μονάδες Παιδιατρικής κατ΄οίκον νοσηλείας, που παρέχουν φροντίδα σε παιδιά με σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας που βρίσκονται σπίτι τους. Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο
τα οχήματα άμεσης κοινωνικής επέμβασης, που καθημερινά μεταφέρουν παιδιά που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο σε συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ. και τις εισαγγελικές αρχές
τα οχήματα που μεταφέρουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του Οργανισμού πανελλαδικά
τα εξειδικευμένα οχήματα που συμβάλλουν στην αναζήτηση παιδιών και ενηλίκων που εξαφανίζονται σε συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ.
τα φορτηγά και φορτηγά ψυγεία που μεταφέρουν τρόφιμα και άλλα ευπαθή είδη για τις χιλιάδες οικογένειες που ζουν σε συνθήκες φτώχειας και στηρίζει ο Οργανισμός.
27.927,59€ τα τέλη κυκλοφορίας για οχήματα που διαθέτει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» χάρη στις προσφορές ιδιωτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και επιχειρήσεων και καθημερινά «οργώνουν» όλη την Ελλάδα δίνοντας λύσεις σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη!
 
27.927,59€ τα τέλη κυκλοφορίας για οχήματα που έχει θέσει στη διάθεση των Αρχών και παρέχουν ουσιαστικό έργο και υποστήριξη στην κοινωνία.

 

Κάθε 1€ φορολογίας στερείται από τις δράσεις για τα παιδιά και όλα αυτά την ίδια στιγμή που «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει έναν τεράστιο αγώνα για να στηρίξει τα παιδιά και τις οικογένειες εν μέσω πανδημίας, αυξάνοντας τις υπηρεσίες του και συνεχίζοντας τις ήδη υπάρχουσες χωρίς καμία έκπτωση.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις