Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Δύο Αχαϊκά προϊόντα ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου

Δύο Αχαϊκά προϊόντα ανάμεσα στα καλύτερα...

Διεθνής διάκριση για τα ούζα Vantana Απόσταγμα 100% & Vantana Αέναον

Ο διεθνούς φήμης διαγωνισμός γευσιγνωσίας «Great Taste Awards» διοργανώνεται από τον οίκο  «Guild of Fine Food» στο Λονδίνο, και βραβεύει τα καλύτερα προϊόντα του κόσμου, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα και ποτά. Τα βραβεία «Great Taste Awards» είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητά τους, καθώς αφορούν αποκλειστικά και μόνο στην γεύση των προϊόντων, χωρίς αναφορά στη συσκευασία και πραγματοποιούνται με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας.

Το ΟΥΖΟ VANTANA ΑΕΝΑΟΝ βραβεύτηκε με IWSC Silver award 2020 – Score 91/100, για την εξαιρετική γεύση του και έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των ούζων που συμμετείχαν.

Ο διεθνής διαγωνισμός οίνων & ποτών International Wine & Spirit Competition - IWSC γίνεται κάθε χρόνο στην Μεγάλη Βρετανία και είναι από τους πιο αξιόπιστους παγκοσμίως. Η επιτροπή κριτικών που δοκιμάζει τα ποτά, αποτελείται από έμπειρους και ικανούς κριτές του χώρου των οίνων και των ποτών, από 30 χώρες (Μaster blenders, Μasters of wine, Master distillers κ.α.). Η διαδικασία αξιολόγησης γίνεται με την μέθοδο της τυφλής δοκιμής, χωρίς να γνωρίζει δηλαδή ο κάθε κριτής, την εταιρεία, τη συσκευασία, ή την ετικέτα για το κάθε ποτό ή κρασί που δοκιμάζει.

Η Ποτοποιία – Αποσταγματοποιία Vantana, παρασκευάζει τις δυο αυτές διαφορετικές συνταγές Ούζου με γνήσιο απόσταγμα, κυρίως γλυκάνισου, μάραθου, μαστίχας, αλλά και άλλων σπόρων και βοτάνων, βασιζόμενο στις παραδοσιακές συνταγές του Παναγιώτη Βαντάνα και την τεχνογνωσία των εγγονών του, Τζούδα Γιώργου και Παναγιώτη. Τα δύο αυτά προϊόντα εξάγονται σε πολλές χώρες και διανέμονται στα περισσότερα σημεία της Ελλάδας.

Vantana.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life