Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διαδικτυακή ημερίδα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τις επιπτώσεις του Covid19 στην Ψυχική Υγεία

Διαδικτυακή ημερίδα από την Περιφέρεια Δ...

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

 

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Επιπτώσεις του Covid19 στην Ψυχική Υγεία της Κοινωνίας», πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 17:30. Έγκριτοι επιστήμονες από το χώρο της υγείας, θα αναφερθούν στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται και στις επιπτώσεις που έχει η πανδημία.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Πρόεδρος του Συλλόγου για τη Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας Χριστίνα Μπίκου.

Χαιρετισμό εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, θα απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,  αρμόδιος για θέματα υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημερίδας, το θέμα «Covid19: η ψυχή πίσω από τη μάσκα» θα αναλύσει η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και Α΄ Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Παυλίδου, Ψυχίατρος Κέντρου Ημέρας ΣΟΨΥ Πάτρας, θα μιλήσει με θέμα «covid19: μία νέα πρόκληση για τη ψυχική υγεία», ο Παναγιώτης Χονδρός, Δρ. Κοινοτικής Ψυχολογίας, Πρόεδρος ΕΠΑΨΥ & Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας ΑΡΓΩ, να αναφερθεί στο θέμα «Η επιρροή της πανδημίας στα συστήματα υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην Ελλάδα και στο κόσμο» και ο Μανόλης Μέντης, Κοινωνικός Λειτουργός και Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών, αναπτύξει το θέμα «Η επίδραση της πανδημίας στην αυτοαντίληψη υγείας ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας».

Την ημερίδα θα κλείσει η Όλγα Αποστολοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός και Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Εργασίας Ευπαθών Ομάδων ΟΑΕΔ Πάτρας, με το θέμα «Τα προγράμματα ΟΑΕΔ για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και το κοινό μπορεί να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω του Facebook στη σελίδα της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας https://www.facebook.com/pde.rwg/ και από τις αντίστοιχες σελίδες των  ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΕΝΤΑΞΗΣ

 ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ https://www.facebook.com/cafegefyres,

ΣΟΨΥ Πάτρας https://www.facebook.com/SopsyPatras,

ΠΟΣΟΨΥ https://www.facebook.com/posopsi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις