Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η περιφέρεια Δ.Ε. κάνει διαγωνισμό για τεχνικό σύμβουλο - Θα βοηθήσει δήμους να ωριμάσουν έργα - ΒΙΝΤΕΟ

Η περιφέρεια Δ.Ε. κάνει διαγωνισμό για τ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο προϋπολογισμός της ΠΔΕ για τεχνικό σύμβουλο ανέρχεται σε 2 εκ. ευρώ

Η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενέκρινε και προχωρά στον διαγωνισμό για ανάδειξη του τεχνικού συμβούλου, που θα αναλάβει την ωρίμανση των έργων δήμων που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτούμενες διαδικασίες. Η βοήθεια της Περιφέρειας έχει κύριους αποδέκτες τους μικρότερους Δήμους της Δυτικής Ελλάδας που δεν έχουν τεχνικές υπηρεσίες ή στερούνται του απαιτούμενου επιστημονικού προσωπικού ώστε να καταφέρουν να εντάξουν τα έργα τους στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. 

Η περιφέρεια έχει έγκαιρα ζητήσει από τους ενδιαφερόμενους δήμους να προτείνουν συγκεκριμένα έργα τα οποία θέλουν να εντάξουν στο Π.Δ.Ε. με την προϋπόθεση ότι αυτά χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό ωριμότητας.

Η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ετοιμάζεται –πρώτη στην Ελλάδα- να προκηρύξει διαδικασία για την παροχή υπηρεσιών ενιαίου τεχνικού συμβούλου στους δήμους. 

Ο προϋπολογισμός της υπηρεσίας που θα προσφέρει ο ανάδοχος που θα επιλεγεί από τον διαγωνισμό, εκτιμάται γύρω στα δύο εκατ. ευρώ. Τουλάχιστον 70 μελετες έχουν προκριθεί από ενδιαφερόμενους δήμους.

Στόχος η προώθηση και υλοποίηση έργων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις