Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο διάλογος της Ελένης Μενεγάκη με την πεθερά της στο instagram

Ο διάλογος της Ελένης Μενεγάκη με την πε...

Πώς τηνα αποκάλεσε

Η καθημερινότητα της Ελένης Μενεγάκη έχει αλλάξει πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες, αφού φέτος για πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια βρίσκεται εκτός τηλεόρασης μετά από δική της απόφαση. Ήταν την 1η Ιουλίου, όταν η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό και εκ τότε μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και την αγαπημένη της Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει, ωστόσο να διατηρεί ζωντανή τη σχέση με τους θαυμαστές της μέσα από το Instagram, αφού συχνά μοιράζεται μαζί τους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κάθε της ανάρτηση πλημμυρίζει από Likes και σχόλια με την ίδια να προσπαθεί να απαντήσει σε όσα περισσότερα σχόλια μπορεί κάθε φορά.

Σήμερα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τον κήπο του σπιτιού της καλημερίζοντας τους ακόλουθούς της και ενημερώνοντας πως θέλησε να απολαύσει μια μικρή βόλτα. Και αυτή τη φορά τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της ήταν πολλά. Εκείνο όμως που ξεχώρισε δεν είναι άλλο από αυτό της πεθεράς της Λιλικάς Μαντζίκα που της έγραψε, “καλημέρα όλη μέρα” προσθέτοντας μερικές καρδιές. (Δες εδώ τη φωτογραφία που δημοσίευσε σήμερα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τον κήπο του σπιτιού της)

Η παρουσιάστρια που είναι γνωστό ότι διαθέτει άριστη σχέση μαζί της δε θα μπορούσε να αφήσει αυτό το σχόλιο αναπάντητο για αυτό έγραψε με τη σειρά της, “καλημέρα Λιλικάκι μου” προσθέτοντας κι εκείνη με τη σειρά της μερικές καρδιές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις