Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το ιστορικό περιοδικό της Πάτρας, επιστρέφει παραμονή πρωτοχρονιάς 2021 με τεύχος έκπληξη

Το ιστορικό περιοδικό της Πάτρας, επιστρ...

Πρόκειται να επανεκδοθεί από την Πατρινή εταιρεία «One Step»

Το ιστορικό περιοδικό της Πάτρας, που είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με την πληρότητα και την πρωτοτυπία της ύλης του, πρόκειται να επανεκδοθεί ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 2021, με συνεντεύξεις που θα συζητηθούν και μεγάλη ποικιλία θεμάτων.

Πλέον, το θρυλικό περιοδικό γυρίζοντας νέα «σελίδα», πρόκειται να επανεκδοθεί από την Πατρινή εταιρεία «One Step», η οποία απέκτησε το όνομα και το ιστορικό λογότυπο του περιοδικού και ενέταξε στις δραστηριότητές της τις εκδόσεις ενημερωτικών εντύπων και τη δημιουργία ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Το νέο «Πατρινόραμα» θα κυκλοφορεί ανά τρίμηνο και θα διευθύνεται από τον γνωστό δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο, ο οποίος ανήκε στο συντακτικό επιτελείο και του πρώτου εκδοτικού κύκλου της δεκαετίας του ’90.

Την δημοσιογραφική ομάδα θα απαρτίζουν γνωστά ονόματα του χώρου, με στόχο μια άρτια σε όλα τα επίπεδα έκδοση, η οποία θα περιλαμβάνει στις σελίδες της αποκαλυπτικά θέματα και αποκλειστικές συνεντεύξεις πανελλήνιου και τοπικού ενδιαφέροντος,  με έμφαση στην διεισδυτική δημοσιογραφία, την έρευνα και την ανάδειξη ζητημάτων της τοπικής κοινωνίας σε ολόκληρο το πολιτικό, κοινωνικό, επιχειρηματικό, αθλητικό και πολιτιστικό φάσμα.   

Το νέο «Πατρινόραμα» θα τυπώνεται σε 15.000 αντίτυπα και θα διανέμεται δωρεάν στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή..

Tο πρώτο τεύχος της νέας εκδοτικής περιόδου του, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον προσεχή Δεκέμβριο, ΠΑΡΑΜΟΝH ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ενώ παράλληλα θα αναρτηθεί επίσημα και η ομώνυμη ενημερωτική ιστοσελίδα του περιοδικού στο διαδίκτυο, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται σε φάση δοκιμαστικής λειτουργίας.

Τα γραφεία του περιοδικού βρίσκονται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου 94 (β΄ όροφος) και τα τηλέφωνα είναι τα: 2610 87.40.87 και 2616 007.985

 

  • 1992: Δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο, που προανήγγελλαν  την κυκλοφορία του περιοδικού
  • Το τεύχος του Ιουλίου 1993, το οποίο είχε φιλοξενήσει τον Στέλιο Καζαντζίδη, με αποκλειστική συνέντευξη!
  • Το 3ο κατά σειρά τεύχος του «Πατρινοράματος» (Φεβρουάριος-Μάρτιος 1993), με κεντρικό φιλοξενούμενο στις σελίδες του και στο εξώφυλλο, τον Γιώργο Μητσικώστα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά