Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επέτειος Πολυτεχνείου: Απαγόρευση συγκεντρώσεων από 4 άτομα και πάνω -Πρόστιμα μέχρι 5.000

Επέτειος Πολυτεχνείου: Απαγόρευση συγκεν...

Νέα μέτρα ενόψει της επετείου της Τρίτης

Νέο ειδικό σχέδιο έχει εκπονήσει η Αστυνομία για την αποφυγή συγκεντρώσεων την ημέρα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Στο πλαίσιο των μέτρων της αστυνομίας,  απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις στις οποίες συμμετέχουν τέσσερα ή περισσότερα άτομα, από τις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής  15ης Νοεμβρίου έως και τις 9 το βράδυ της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου.

Για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις:

- διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ στα νομικά πρόσωπα και 3.000 ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και

- διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ήταν πάντως ξεκάθαρος και διεμήνυσε ότι η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος.

Την ίδια ώρα πολλές οργανώσεις, σωματεία και συλλογικότητες καλούν σε συγκεντρώσεις  ανήμερα της επετείου και στην Πάτρα.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, μάλιστα οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. από την Αθήνα καλούν σε άμεση αποτροπή των συγκεντρώσεων και πορειών, σε προσαγωγές και συλλήψεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις