Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τεταμένη ατμόσφαιρα στην Πάτρα- Προσπάθησαν να κάνουν πορεία, δεν το επέτρεψε η Αστυνομία

Τεταμένη ατμόσφαιρα στην Πάτρα- Προσπάθη...

Από την πλατεία Όλγας

21:15 Σε εννέα προσαγωγές ατόμων έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές δυνάμεις στην Πάτρα, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και πορείας κατά του lockdown.

Η Αστυνομία είχε πάρει αυξημένα μέτρα έξω από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου, στην οδό Κορίνθου, στην πλατεία εθνικής Αντίστασης και στην οδό Παντανάσσης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν, όπως προαναφέρθηκε, στην προσαγωγή εννέα ατόμων, τα οποία έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Πατρών, ενώ δύο διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται σε ετοιμότητα στο κέντρο της πόλης. 

 

20:45 Η Αστυνομία παραμένει σε επιφυλακή με αρκετές δυνάμεις να είναι παρατεταγμένες στην οδό Παντανάσσης, έξω από την εκκλησία. 

 

19:20 "Μπλόκο" σε άτομα που φέρεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο πραγματοποίησαν πριν από λίγο αστυνομικοί στην οδό Παντανάσσης. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει 8 προσαγωγές. 

19:10 Τεταμένη είναι αυτή την ώρα η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Πάτρας καθώς ομάδα αντιεξουσιαστών έχει απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στην πλατεία Όλγας και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης κατά της νέας καραντίνας.

Το γεγονός έχει σημάνει συναγερμό στην τοπική Αστυνομία η οποία έχει παρατάξει ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ σε όλους τους γύρω δρόμους.

Αυτήν την ώρα αστυνομικοί υπάρχουν σε όλο το τετράγωνο Κορίνθου-Αράτου-Κολοκοτρώνη και πλατεία Όλγας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις