Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θανατηφόρο τροχαίο στο Τραγανό Ηλείας - Σκοτώθηκε 73χρονος αγρότης, πατέρας 4 παιδιών

Θανατηφόρο τροχαίο στο Τραγανό Ηλείας - ...

Το σημείο όπου έγινε η σφοδρή σύγκρουση αποκαλείται από τους ντόπιους "ευθεία θανάτου"

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη το πρωί της Παρασκευής 6/11/2020 στην Ηλεία. Στο τροχαίο έχασε τη ζωή του ο 73χρονος αγρότης Κώστας Μαρίνος, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια του και τους συντοπίτες του.  

Ο Κώστας Μαρίνος, όπως αναφέρει το patrisnews.com, ήταν αγωνιστής και δημιουργικός με αγάπη για τα εσπεριδοειδή, είχε άλλα τρία αδέλφια τον Γιώργο που βρίσκεται στην Αμερική, τον Δημήτρη και την Τζένη που μένει στην Αθήνα.

Η σύζυγός του Μαρία υπέστη σοκ όταν πληροφορήθηκε το άσχημο μαντάτο.

Ο Κώστας Μαρίνος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών του Τάσου, του Θανάση, του Βασίλη και του Νίκου, όλοι ιδιωτικοί υπάλληλοι και ελεύθεροι επαγγελματίες, άξιοι συνεχιστές του ονόματος του πατέρα τους.

Στην «ευθεία του θανάτου»

Ήταν λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου 2020 όταν ο Κώστας Μαρίνος με το λευκό αυτοκίνητό του πλησίαζε το Τραγανό Ηλείας. Εκεί στην ευθεία που έχουν σημειωθεί και άλλα ατυχήματα και δυστυχήματα, την «ευθεία θανάτου» όπως την αποκάλεσε κάποιος,  έγινε το κακό.  Από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόταν άλλο αυτοκίνητο, χρώματος μαύρου, με κατεύθυνση την ΕΟ Πατρών Πύργου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τις οποίες διερευνά η Τροχαία, τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά και η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Το μαύρο αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο και έπεσε σε τσιμεντοκολώνα  ενός φράκτη.  Η κίνηση από και προς Τραγανό διεκόπη ενώ στο σημείο κλήθηκαν και έφτασαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, περιπολικό της αστυνομίας και η πυροσβεστική.  Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον άτυχο οδηγό του λευκού αυτοκινήτου, ο οποίος και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Γαστούνης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άλλος οδηγός, νεαρός στην ηλικία και κάτοικος Τραγανού τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου. Η αστυνομία διέκοψε για λίγο την κίνηση στον δρόμο Τραγανού –Ανδραβίδας, μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα και  να μεταφερθούν τα αυτοκίνητα που είχαν μεταμορφωθεί σε άμορφες μάζες σιδερικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις