Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αποχαιρετά συγκινημένη τον Σον Κόνερι

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αποχαιρετά συγκινη...

Η Ουαλή σταρ είχε παίξει με τον Σκωτσέζο ηθοποιό το 1999 στην ταινία "Διπλή Παγίδα" που ήταν από τις εμπορικές επιτυχίες εκείνης της χρονιάς

Πολλοί σταρ έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπητό και θρυλικό ηθοποιό Σον Κόνερι που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 σε ηλικία 90 ετών.

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός, υπήρξε και παραγωγός ταινιών κινηματογράφου, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός ως ο πρώτος ηθοποιός που υποδύθηκε τον μυθιστορηματικό πράκτορα 007 στην ταινία «Dr. No» το 1962.

Ο διάσημος Σκωτσέζος στην καταγωγή ηθοποιός που είχε χριστεί και ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' πριν περίπου 20 χρόνια, άφησε πίσω του τον 57χρονο γιο του και συγγραφέα Τζέισον, που είχε αποκτήσει από το πρώτο γάμο του με την ηθοποιό Νταϊάν Σιλέντο (χώρισαν το 1973) και τη 91χρονη σύζυγό του και γνωστή ζωγράφο Micheline Roquebrune, την οποία παντρεύτηκε το 1975.

Μια από τις σταρ που είχε συνεργαστεί με τον Κόνερι και τον θεωρούσε φίλο της, ήταν και η 54χρονη Ουαλή στην καταγωγή Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, που ο ίδιος την αποκαλούσε χαϊδευτικά "The Kid". Eίχαν παίξει στην περιπέτεια «Διπλή παγίδα – Entrapement» το 1999 σε σκηνοθεσία Τζον Άμιελ που είχε κάνει διεθνή επιτυχία με εισπράξεις πάνω από 212 εκατομμύρια δολάρια.

H όμορφη ηθοποιός που είναι και σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας, ανέβασε στο Instagram μια παλιά φωτογραφία της με τον Σον Κόνερι και αποχαιρέτησε τον φίλο και συνάδελφο της, λέγοντας πως τον αγαπούσε πάρα πολύ ενώ σχολίασε πως μέχρι να ξανασυναντηθούν  θα διατηρεί αναλλοίωτες στη μνήμη της όλες τις στιγμές που έζησαν μαζί. Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς συγκινημένη από το δυσάρεστο νέο της απώλειας του Σον Κόνερι, έστειλε και την αγάπη της στη χήρα του ηθοποιού και την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight