Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μιχάλης Βασιλείου από το Αίγιο είπε το "Βραδιάζει" και κέρδισε την Έλενα Παπαρίζου

Ο Μιχάλης Βασιλείου από το Αίγιο είπε το...

Ο συμπαθής Αιγιώτης ερμηνευτής που διαθέτει με τη γυναίκα του μία ταβέρνα στην Ακράτα, συνεχίζει στην επόμενη διαγωνιστική φάση του φετινού The Voice

Στο 8ο blind audition του φετινού The Voice of Greece στο κανάλι Σκάι, είδαμε την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020 μεταξύ των συμμετεχόντων και τον 39χρονο Μιχάλη Βασιλείου από το Αίγιο, ο οποίος επέλεξε να ερμηνεύσει το λαϊκό κομμάτι «Βραδιάζει» του Χρήστου Νικολόπουλου και τα πήγε καλά καθώς γύρισε την καρέκλα της η κριτής Έλενα Παπαρίζου που εντυπωσιάστηκε από την φωνή και την ερμηνεία του. Έτσι ο Μιχάλης Βασιλείου συνεχίζει στην επόμενη φάση του δημοφιλούς τραγουδιστικού, διαγωνιστικού σώου που τα πηγαίνει πολύ καλά και φέτος από τηλεθέαση.

Ο Μιχάλης Βασιλείου όπως είπε on camera, διαθέτει μία ταβέρνα στην Ακράτα όπου κάνει και κάποια μουσικά live, ενώ ακόμα είπε πως ξεκίνησε την ενασχόληση του με τη μουσική σε μεγαλύτερη ηλικία. Είναι παντρεμένος και πατέρας δίδυμων παιδιών ηλικία 3,5 ετών. Η γυναίκα του Μαρία ήταν εκεί πλάι στον Γιώργο Λιανό, backstage μαζί με τους κουμπάρους τους για να εμψυχώσει το σύζυγο της που όπως είπαμε, πέρασε στην επόμενη φάση του φετινού The Voice που πραγματικά φέτος έχει πολύ καλές και αξιόλογες φωνές.

Να προσθέσουμε πως ο τρόπος που ο Μιχάλης Βασιλείου ερμήνευσε το "Βραδιάζει" θύμισε κάτι από Πασχάλη Τερζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight