Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μια συζήτηση με τον πολιτικό επιστήμονα, Δημήτρη Καραμάνη, για τις αμερικανικές εκλογές - VIDEO

Στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου επεισοδίων του Uncover

Η νέα δημοσιογραφική πρωτοβουλία του thebest, το Uncover συνεχίζει τον διάλογο για τις αμερικανικές εκλογές της ερχόμενης Τρίτης με μια δεύτερη συνέντευξη. 

Ο Δημήτρης Καραμάνης, Πολιτικός Επιστήμονας και ειδικός Στρατηγικής και Επικοινωνίας, παραχώρησε συνέντευξη στους Θάνο Νασόπουλο και Κωνσταντίνο Μαρκέτο, με αφορμή τις επικείμενες αμερικανικές εκλογές.

Ισχυρός γνώστης της αμερικανικής πολιτικής σκηνής, μίλησε αναλυτικά για τις συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στην αμερικανική κοινωνία, τις διεργασίες και τον ρόλο των κινημάτων και των κοινωνικών δικτύων...

Λόγω του πολύ πετυχημένου μπασκετικού podcast της Popaganda, Pick n' Popa, (μπορείτε να το ακολουθήσετε στο facebook εδώ) που συμπαρουσιάζει με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μένεγο, σε πολλά σημεία της κουβέντας μπλέξαμε τα μπασκετικά με την πολιτική και σχολιάσαμε από τη στάση του NBA απέναντι στον Τραμπ μέχρι και το "Last Dance".

Δείτε τη συζήτηση εδώ:

Υπενθυμίζουμε πως σε όλα τα video θα υπάρχουν ενσωματωμένοι ελληνικοί υπότιτλοι, ώστε να είναι προσβάσιμα σε όλους τους συμπολίτες μας.

Ανακαλύψτε το Uncover στο facebook εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις