Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο πλευρό του Δημοκρατικού Μπάιντεν & ο σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ

Στο πλευρό του Δημοκρατικού Μπάιντεν &am...

Είναι ο αφηγητής του νέου σποτ της καμπάνιας του Μπάιντεν "Ένας Πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς"

O σούπερ σταρ του κινηματογράφου Brad Pitt, 9 μέρες πριν τις Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ δήλωσε την αμέριστη, επίσημη υποστήριξη του, στον 77χρονο Δημοκρατικό υποψήφιο, Joe Biden.

Όπως είδαμε στο σάιτ του Entertainment Weekly, ο πρωταγωνιστής του περσινού φιλμ «Ad Astra» είναι ο αφηγητής ενός νέου σποτ της προεκλογικής καμπάνιας του Joe Biden με τίτλο "a president for all Americans – ένας Πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς". Το διαφημιστικό για τον υποψήφιο των Δημοκρατικών και πρώην αντιπρόεδρο του Ομπάμα,  περιλαμβάνει υλικό από την καμπάνια του Biden μαζί και με τη σύζυγο του, Jill και τον γύρο που κάνουν στις Αμερικανικές πολιτείες, και μεταδόθηκε στη διάρκεια του World Series game την Κυριακή.

"Η Aμερική είναι ένα μέρος για τον καθένα— για όσους επιλέγουν και παλεύουν για αυτή τη χώρα – είτε είναι Ρεπουμπλικάνοι είτε Δημοκρατικοί είτε είναι κάπου ανάμεσα", αφηγείται ο Pitt στο σποτ ενώ προσθέτει, "όλοι πάντως αναζητούμε το ίδιο πράγμα: κάποιον που να αντιλαμβάνεται και να καταλαβαίνει τα θέλω και τις ελπίδες μας, τα όνειρα μας, να ακούει τα βάσανα μας και να ενώνει όλο τον κόσμο, που θα δουλεύει σκληρά για όσους τον ψήφισαν αλλά και για τους υπόλοιπους που δεν τον προτίμησαν. Που θα είναι Πρόεδρος όλων των Αμερικανών".

Βέβαια δεν είναι μόνο ο Μπραντ Πιτ που μπήκε δυναμικά στον αγώνα υπέρ του Μπάιντεν. Τον Δημοκρατικό υποψήφιο στηρίζουν πολλοί όπως οι Σον Πεν, Τζον Μπον Τζόβι, Τομ Χανκς, Τζένιφερ Άνιστον, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Ανν Γουίντουρ της Vogue, ηθοποιοί των Avengers, ο Τζορτζ Κλούνι, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τόσοι άλλοι.  

Οι φωτ. είναι από τον independent

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight