Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

H περίπτωση Τζάστιν Μπίμπερ: Τί φοράει και έχει επηρεάσει τόσο το νεαρόκοσμο

H περίπτωση Τζάστιν Μπίμπερ: Τί φοράει κ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το νέο style «είχα ξαπλώσει σπίτι και βγήκα όπως ήμουν» και το δικό του brand, ονόματι Drew

Πελώριο teen idol στην Αμερική, με γλυκούλα αγορίστικη φωνή και baby face, o Τζάστιν Μπίμπερ είναι πλέον 26 ετών και αχώριστος με τη σύζυγό του, γνωστό μοντέλο Χάλει. Μεγάλο ταλέντο στην pop και r&b, έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμα βραβεία (1 Grammy, 15 American Music Awards, 20 Billboard, 2 Brit κ.α.) ενώ το περιοδικό Forbes τον έχει κατατάξει στη λίστα των 10 most powerfull celebrities για μια συνεχή τριετία. Γεννημένος στο Λονδίνο και μεγαλωμένος στον Καναδά, έγινε star μόλις 13 ετών μέσω you tube και έκτοτε είναι διαρκώς στο μουσικό προσκήνιο επιτυγχάνοντας διάσημες συνεργασίες. Κάθε του βήμα γίνεται αυτόματα είδηση στο Λος Αντζελες με πιο συνήθη στιγμιότυπα βόλτες και ρομαντικές στιγμές με τη γυναίκα του. Όμως υπάρχει και ένας ακόμα λόγος: Ο Τζάστιν είναι κορυφαίο style icon κόντρα στο παραδοσιακό, αστικό dresscode και απίστευτα επιδραστικός στα αγοράκια.

Οι ειδικοί εξηγούν πως έβγαλε στο δρόμο τη λεγόμενη «homewear» και «leisurwear» ένδυση, δηλαδή άνετα ρούχα που μας ξεκουράζουν στο σπίτι. Τίποτα στημένο λοιπόν, καμία office λογική.

Όλα oversize, δηλαδή πολύ φαρδιά ώστε να «πλέουν» γύρω από το σώμα, δίχως να το καταπιέζουν πουθενά.

Ο Τζάστιν έχει αμέτρητα φούτερ (hoodies), κοντομάνικα μπλουζάκια, ρευστές βερμούδες,  φόρμες και αρέσκεται στα έντονα, αισιόδοξα χρώματα, στα λογότυπα και το ξεθωριασμένο print «tie dye». Όλα αυτά τα συνδυάζει με χρωματιστά skateboard sneakers (Nike, New Balance, Vans κ.α.) αλλά και παντόφλες μέσα από ψηλές αθλητικές κάλτσες.

 Πρωτίστως επιλέγει την trademark fashion line που δημιούργησε με την ονομασία Drew House με σήμα κατατεθέν το κίτρινο, γελαστό προσωπάκι, αρκουδάκια και logos. 

Tελευταία του επιτεύγματα; Μια συνεργασία με τα σαμπό Crocs που «ξεπούλησε» σε χρόνο ρεκόρ αλλά και ένα outfit που ενθουσίασε τους οπαδούς του: κοτλέ πουκάμισο και παντελόνι πάνω από φούτερ και Nike Jordan Retro, τα παπούτσια που όλοι οι νεαροί fashionistas ψάχνουν εμμονικά ανά την υφήλιο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View