Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BODY & SOUL

/

Cannabis Day Cream: αυτό που κάθε γυναίκα αναζητά για την επιδερμίδα της, από την Zealots of nature

Cannabis Day Cream: αυτό που κάθε γυναίκ...

Καθημερινή περιποίηση προσώπου με έλαιο Κάνναβης

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου, αποτελεί το σημαντικότερο βήμα περιποίησης, καθώς βοηθάει στην πρόληψη γήρανσης και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας του προσώπου ενάντια στις φθορές.

Με τη σωστή ενυδάτωση, η επιδερμίδα αποκτά υγιή και λαμπερή όψη καθώς επίσης αναστέλλει την πρόωρη γήρανση που προκαλεί η φθορά της υπεριώδους ακτινοβολίας, η οποία είναι υπεύθυνη για λεπτές γραμμές αλλά και την εμφάνιση δυσχρωμιών.

Η εξειδικευμένη κρέμα ημέρας Cannabis Day Cream με έλαιο κάνναβης, είναι πλούσια σε ενυδατικά συστατικά που δρουν ως φυσικό αντιοξειδωτικό για την επιδερμίδα του προσώπου. Είναι εμπλουτισμένη με Ω6, βοηθάει στη βαθιά αναζωογόνηση των κυττάρων, καθυστερώντας έτσι τα σημάδια γήρατος.

Χάρη στις ισχυρές και αντισηπτικές ιδιότητες του ελαίου κάνναβης, καταπολεμά την ακμή και καταπραΰνει το δέρμα αφήνοντάς το χωρίς ερεθισμούς. Τα εκχυλίσματα από τροπικά φρούτα (μάγκο, παπάγια και ανανά) θρέφουν και ενυδατώνουν, αφήνοντας ένα υπέροχο διακριτικό άρωμα. Αποτελεί φυσικό αντηλιακό καθώς προστατεύει από τη UV ακτινοβολία.

Η σειρά καλλυντικών της Zealots of nature, εταιρία του ομίλου της COCO-MAT, έχει δημιουργήσει και αναπτύξει ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας για την καθημερινή φροντίδα του με στόχο ένα δέρμα λαμπερό και υγιές.

Ανακαλύψτε την Cannabis Day Cream στα καταστήματα COCO-MAT και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being