Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πρώτα το τεστ για τον κορωνοϊό και μετά στον ανακριτή ο 55χρονος

Πάτρα: Πρώτα το τεστ για τον κορωνοϊό κα...

Κατηγορείται για απόπειρα βιασμού της 23χρονης πρώην συντρόφου του

Eνώπιων του ανακριτή επρόκειτο να παρουσιαστεί σήμερα, Πέμπτη, ο 55χρονος άνδρας που φέρεται να άρπαξε και να κράτησε φυλακισμένη, την 23χρονη πρώην σύντροφο του.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι, καθώς αναμένονταν τα αποτελέσματα του τεστ που έκανε προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει προσβληθεί από κορωνοϊό. Αυτή η διαδικασία πλέον ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.

Σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει η 23χρονη  στην αστυνομία, όλα ξεκίνησαν στις 9 Οκτωβρίου. Ο 55χρονος άνδρας, όπως λέει η 23χρονη, την άρπαξε και την κράτησε για δύο ημέρες στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όσα φέρεται να εξήγησε η 23χρονη στις αρχές, ο άνδρας δεν ήθελε να δεχθεί το τέλος της σχέσης τους. Αφού έμειναν για δύο ημέρες κλεισμένοι στο σπίτι του, μεταφέρθηκαν στο σπίτι της 23χρονης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια, οι μέρες που έζησε δίπλα στον πρώην σύντροφό της ήταν μαρτυρικές. Όπως υποστηρίζει την χτυπούσε και αποπειράθηκε να την βιάσει. Το μαρτύριο της έληξε στις 12 Οκτωβρίου, όταν κατάφερε να καλέσει την αστυνομία χωρίς να το αντιληφθεί ο 55χρονος.

Στο σπίτι έφτασαν άνδρες από το Αστυνομικό Τμήμα. Ο άνδρας πλέον κρατείται ενώ η γυναίκα δε χρειάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες να νοσηλευτεί καθώς δεν έφερε βαριά τραύματα.

Ο 55χρονος  κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, απειλή, εξύβριση και αρπαγή ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην 23χρονη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις