Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες μέλισσες: Το γράμμα της Μυρσίνης στο Δούκα και η είσοδος της κυρίας Κούλας στη σειρά

Άγριες μέλισσες: Το γράμμα της Μυρσίνης ...

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες” είναι καταιγιστικές και στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές ανατροπές στην πλοκή.

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο Κυπραίος για τη σχέση του με τη Μυρσίνη, οι σχέσεις της με τον Δούκα είναι τεταμένες. Σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει ξανά τον σύζυγό της, του στέλνει ένα γράμμα, ωστόσο ο Δούκας φαίνεται αποφασισμένος να την εκδικηθεί.

Στο “Πρω1νό” προβλήθηκε αποκλέιστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς και τη σκηνή που ο Δούκας διαβάζει το γράμμα της Μυρσίνης. 

Διαβάστε το γράμμα: 

Αγαπημένε μου,
καταλαβαίνω ότι πρέπει να φυλαχτείς για να μη σε εντοπίσουν και σέβομαι την απόφασή σου, όσο και αν με πονάει που απέκλεισες κι εμένα και δεν μπορώ να σε δω έστω και λίγο, αλλά μου λείπεις τόσο πολύ! 32 χρόνια γάμου σε κάνουν να θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, το να σε έχω δίπλα μου, να κοιμάμαι και να ξυπνάω στο πλευρό σου, να νιώθω τη ζεστή αγκαλιά σου… Ποτέ δεν πίστεψα αγάπη μου ότι θα τα χάσω όλα αυτά. Είναι σαν να λείπει η μισή μου καρδιά, φοβάμαι μακριά σου, κρατιέμαι κάθε μέρα από τη σκέψη σου για να προχωρήσω.
Ξέρω πως πρέπει να είμαι δυνατή μέχρι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια, αλλά σε χρειάζομαι, έχω ανάγκη να σε δω, να σε αγγίξω. Ελπίζω να μου το επιτρέψεις σύντομα, έστω για μια στιγμή. Μπορεί να χάσω τα πάντα, αλλά όχι την ανάγκη που νιώθω για σένα. Σ’ αγαπώ και θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος της ζωής μας.
Παντοτινά δική σου
Μυρσίνη

Παρόλα αυτά, ο Δούκας δεν πείθεται! “Δεν θα γλιτώσεις από τα χέρια μου. Στ’ ορκίζομαι! Αγάπη μου!”, αναφέρει αμέσως μετά τα όσα διαβάζει στο γράμμα.

Η Ναταλία Τσαλίκη μπαίνει στη σειρά ως Κυρία Κούλα

Η Ναταλία Τσαλίκη επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από 11 χρόνια απουσίας, με έναν ρόλο στις “Άγριες Μέλισσες” που αναμένεται να φέρει ανατροπές στην πλοκή της σειράς.

Το πρωί της Τρίτης (13/10) στο “Πρω1νό” έδειξαν αποκλειστικά την πρώτη φωτογραφία της αγαπημένης ηθοποιού από τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1. 

Η Ναταλία Τσαλίκη θα υποδυθεί τη μαντάμ Κούλα, την οποία θα συναντήσει η Δρόσω στο καμπαρέ “Χαβάη”. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας, όταν η Δρόσω ερωτευτεί έναν πλούσιο άντρα, η μαντάμ Κούλα θα την παροτρύνει να φύγει από την Τρούμπα και να φτιάξει τη ζωή της.

Παρόλα αυτά, ο Τάκης (Αργύρης Πανταζάρας) θα στήσει  μια παγίδα στη Δρόσω και θα της υποσχεθεί πως θα την κάνει τραγουδίστρια με αποτέλεσμα να υπάρξουν ανατροπές.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight