Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού: Πού θα έρθει κακοκαιρία από αύριο

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού: Π...

Επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις από το βράδυ της Δευτέρας

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τη Δευτέρα με βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα στα δυτικά και βόρεια, ενώ από τις βραδινές ώρες ένα μέτωπο ισχυρών βροχών και καταιγίδων θα επηρεάσει τα νησιά του Ιονίου και τη Δυτική Ελλάδα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Τη νύχτα προς Τρίτη το μέτωπο θα κινηθεί ανατολικότερα, επηρεάζοντας τα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, ενώ κατά τη διάρκεια της Τρίτης θα συνεχίσει την πορεία του προς το Ανατολικό Αιγαίο. Τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Παράλληλα, οι βροχές και οι καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα θα επιμείνουν.

Το ΕΑΑ-meteo επισημαίναι ότι τα ισχυρά φαινόμενα θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα (κεραυνούς) και ενισχυμένους ριπαίους ανέμους, ενώ αυξημένη είναι η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων.

Κατά τις πρωινές ώρες της Τρίτης βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν και στην Αττική, με τα φαινόμενα ενδεχομένως να είναι πρόσκαιρα έντονα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις