Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Δανάη Μπάρκα δοκίμασε με το ζόρι μία κουταλιά από το φαγητό του Απόστολου Ρουβά

Η Δανάη Μπάρκα δοκίμασε με το ζόρι μία κ...

Ο 45χρονος αδελφός του Σάκη Ρουβά που όντως του μοιάζει πολύ, μαγείρεψε ένα φαγητό με 11 διαφορετικά όσπρια

Απίθανο σκηνικό στην κουζίνα του πρωινού, ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του Mega, «Πάμε Δανάη» είχαμε το πρωί της Τρίτης 6 Οκτωβρίου 2020. Η Δανάη Μπάρκα, κόρη της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου που κάνει είναι αλήθεια, ένα ζωηρό τηλεοπτικό ντεμπούτο, δεν μπόρεσε να καταπιεί ούτε κουταλιά από το φαγητό που ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος είναι αδελφός του ποπ σταρ Σάκη Ρουβά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ξεκαρδιστικά αλλά και αμήχανα στιγμιότυπα.

Ο Απόστολος Ρουβάς είχε ετοιμάσει για την εκπομπή, μια οσπριάδα όπως ονόμασε το φαγητό, με 11 διαφορετικά όσπρια. Η Δανάη Μπάρκα έδειξε από νωρίς τη… δυσφορία της με το συγκεκριμένο φαγητό καθώς δεν της αρέσουν τα όσπρια. Όσο η συνταγή ήταν σε εξέλιξη ακούστηκαν ξεκαρδιστικές ατάκες, με αποκορύφωμα τη στιγμή που η παρουσιάστρια έπρεπε να δοκιμάσει από το φαγητό.

Η Δανάη Μπάρκα όπως γράφει το zappit.gr, έβαλε τα χέρια της στο πρόσωπό της και δοκίμασε με τα χίλια ζόρια μια κουταλιά, σπεύδοντας αμέσως να φάει όσα περισσότερα κρουτόν μπορούσε, ώστε να αλλάξει τη γεύση της. Την ίδια στιγμή, ο Απόστολος Ρουβάς έδειξε on camera, φανερά αμήχανος, ίσως και λίγο εκνευρισμένος. Ο Στέλιος Κλώνος έκανε ότι μπορούσε για να σώσει την κατάσταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight