Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών & οι εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου συμμετέχουν στην συγκέντρωση στο Εφετείο

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών & οι ερ...

Οι καλλιτέχνες ανήρτησαν & πανό με σύνθημα «Δεν είναι αθώοι, Οι Ναζί στη Φυλακή» στην πρόσοψη του θεάτρου REX, στην οδό Πανεπιστημίου

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου θα δώσουν το δικό τους «παρών» ενόψει της αυριανής συγκέντρωσης έξω από το Εφετείο, την ώρα που θα ανακοινωθεί η απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Νωρίτερα την Τρίτη 6/10/2020, οι καλλιτέχνες ανάρτησαν πανό με σύνθημα «Δεν είναι αθώοι ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ» στην πρόσοψη του θεάτρου REX, στην οδό Πανεπιστημίου, στην Αθήνα απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στην τετράωρη παναττική στάση εργασίας που έχουν ανακοινώσει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Π.Ο.Θ.Α. για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.

Ακολουθεί η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν τα δύο σωματεία:

«Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου δίνουμε το δικό μας παρών με ένα πανό και με αυτό το σύνθημα στην πρόσοψη του Θεάτρου REX, συμμετέχοντας στην στάση εργασίας την ώρα της απόφασης στη δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Το πρωί της Τρίτης 6 Οκτωβρίου -παραμονή της απόφασης του δικαστηρίου- οι άνθρωποι της τέχνης αναρτήσαμε το πανό, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στην τετράωρη παναττική στάση εργασίας που έχουν ανακοινώσει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Π.Ο.Θ.Α. για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.

Προσυγκέντρωση στις 10:30 π.μ. έξω από το Εφετείο (Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως), όπου θα ανακοινωθεί η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Θα είμαστε εκεί».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις