Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θετικός στον κορωνοϊό ο Άκης Δείξιμος

Θετικός στον κορωνοϊό ο Άκης Δείξιμος

Ο Κώστας Δόξας είχε συμπτώματα και έκανε το τεστ.

Θετικός μετά από τεστ για τον νέο κορονοϊό βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Δείξιμος, αδελφός του επίσης τραγουδιστή Κώστα Δόξα.  Όπως ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ο Κώστας Δόξας είχε συμπτώματα και έκανε το τεστ. Χαρακτηριστικά ανέφερε στην ανάρτησή του:
 «Την Δευτέρα ήρθαν τα πρώτα δέκατα και ενοχλητικός πονοκέφαλος. Έτσι φρόντισα να μείνω σπιτάκι μου όπου το αμέσως επόμενο πρωινό μου έγινε το τεστ για COVID-19. Έτσι μου γνωστοποιήθηκε ότι είμαι θετικός στον ιό. Ενημέρωσα αμέσως συγγενείς και φίλους καθώς και τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου για την κατάσταση της υγείας μου» έγραψε ο Άκης Δείξιμος που είναι Αντιδήμαρχος Πολιτισμού στον συγκεκριμένο δήμο.

«Ήδη μια μέρα πριν κάνω το τεστ έθεσα τον εαυτό μου σε καραντίνα στην οικία μου την οποία ακολουθώ, περιμένοντας φυσικά από στιγμή σε στιγμή και τις τηλεφωνικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ. Εύχομαι υγεία σε όλους, προσοχή και σύντομα να είμαστε όλοι καλά έχοντας τον κορονοιό στο μυαλό ως μια κακή ανάμνηση», έγραψε ο Άκης Δείξιμος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight