Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών: "Ευτυχώς που η Δυτική Αχαΐα έχει τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο και καλύπτει την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής"

Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών: "Ευτυχώ...

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης για τον προαστιακό

Στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών αναφέρεται:

Αντί να ασκήσει έντονες  και καθημερινές πιέσεις η Δημοτική Αρχή στην αδιάφορη ΤΡΑΙΝΟΣΕ,  για την επανένταξη των δρομολογίων του Προαστιακού στην Κάτω Αχαΐα,  βγάζει ανακοινώσεις κατόπιν εορτής ….

«Οι  γλυκανάλατες ανακοινώσεις τις οποίες αναγκαστήκατε να κάνετε ύστερα από τις ενέργειες του κ. Μπονάνου δεν αρκούν…. Στρατοπεδεύστε στην Αθήνα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ασκείστε πιέσεις στους βουλευτές του Νομού. Δεν έχει το δικαίωμα καμία ΤΡΑΙΝΟΣΕ να καταδικάζει μια ολόκληρη περιοχή. Όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που μας έβαζαν στο παρελθόν τα ξεπεράσαμε (στάσεις, βελτιώσεις,  διαβάσεις κ.τ.λ.).τότε που μας κατηγορούσατε ότι βγάζαμε μόνο φωτογραφίες. Τα δρομολόγια ξεκίνησαν το 2019 κανονικότατα και το λιγότερο που πρέπει να γίνει για την Δυτική Αχαΐα είναι η επανέναρξή τους. Και, ας αφήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα τερτίπια  για το ότι δεν φτάνει ο χρόνος επιστροφής και άλλες φθηνές δικαιολογίες....Αυτό το σύγχρονο και ασφαλές συγκοινωνιακό μέσο με τις μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες  ΠΡΕΠΕΙ να ξανασφυρίξει στην πόλη μας προς τη Δυτική Αχαΐα στηρίζοντας έτσι τη Βιομηχανική περιοχή και όχι μόνο…», αναφέρει  ο πρώην δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου και τονίζει «….Τουλάχιστον, αν δεν μπορεί η Δημοτική Αρχή να διεκδικήσει νέα αναπτυξιακά έργα για την περιοχή μας, ας προασπίσει αυτά που της κληροδοτήθηκαν….. ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις