Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η συγκινητική στήριξη ομογενών της Νέας Υόρκης, προς πληγέντες του Ιανού στην Κεφαλονιά

Η συγκινητική στήριξη ομογενών της Νέας ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Συγκέντρωσαν χιλιάδες δολάρια και είδη πρώτης ανάγκης

Πρωτοβουλία για αποστολή υλικής και οικονομικής βοήθειας προς τις πληγείσες περιοχές της Κεφαλονιάς ανέλαβαν δυο νεαρές ομογενείς Κεφαλονίτισσες, προκειμένου να ενισχυθούν οι πολίτες του νησιού που υπέστησαν τις συνέπειες από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανός», ο οποίος χτύπησε στα τέλη Σεπτεμβρίου την ευρύτερη περιοχή.

Η κα Βούλα Καβαλιεράτου - Πριστούρη και η κα Θεοδώρα Παντελάτου - Χριστοφόρου, εξέφρασαν από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση στο νησί, αναζητώντας τρόπους να βοηθήσουν. Είναι και οι δυο από τον Καραβόμυλο. Η Θεοδώρα οργάνωσε το GoFundMe και η Βούλα την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.


Είδη ρουχισμού, παπούτσια, χαρτικά, τρόφιμα μακράς διαρκείας, αντισηπτικά και είδη υγιεινής είναι μερικά από τα όσα συγκεντρώθηκαν. Οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να τα παραδίδουν σε τρεις περιοχές, στο Μπεϊσάιντ, στο Γκάρντεν Σίτυ, όπως επίσης και στο Μπρούκλιν, μετά από επικοινωνία με τα κορίτσια που ανέλαβαν την οργάνωση και αποστολή της βοήθειας από την Νέα Υόρκη προς το νησί της Κεφαλονιάς.


Η ηλεκτρονική εκστρατεία της Θεοδώρας Παντελάτου στην πλατφόρμα GoFundMe έφθασε κοντά στα 20.000 δολάρια. Τα χρήματα θα παραδοθούν από την ίδια στον αρμόδιο φορέα ώστε να αξιοποιηθούν αναλόγως, σε περιοχές που επλήγησαν καίρια, όπως η Ασσος, η Αγ. Ευφημία, το Φισκάρδο και άλλες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις