Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο πρόεδρος του Μαζαρακίου για τα γεγονότα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτ. Αχαΐας

Ο πρόεδρος του Μαζαρακίου για τα γεγονότ...

Απάντηση του κ. Γιάννη Δημόπουλου στο από 25/10 δημοσίευμα του thebest.gr

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαζαρακίου, Γιάννης Δημόπουλος, μέσω εξώδικης δήλωσης προς το thebest.gr, δίνει τη δική του διάσταση για τα συμβάντα του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐα την περασμένη Παρασκευή 25/09. Αναλυτικά ο κ. Δημόπουλος, αναφέρει:

"Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε φραστικό επεισόδιο, μεταξύ εμού και του κ. Τησαρχόντος, ο οποίος και το προκάλεσε, εντός της αιθούσης του ΔΣ, με συμμετοχή και άλλων ατόμων στον λεκτικό διαπληκτισμό και παρουσία άνω των 40 ατόμων-μαρτύρων. Αλήθεια επίσης είναι ότι μέσα στην αίθουσα δεν υπήρχε καμία σωματική συμπλοκή μεταξύ εμού και του κ. Τησαρχόντος και σε καμία περίπτωση δεν του κατάφερα κανένα χτύπημα στο στήθος, όπως ψευδώς αναφέρεται, μάρτυρας προς τούτο είναι και το βίντεο της συνεδρίασης.

Εν συνεχεία, εκτός αιθούσης, δέχτηκα λεκτική και σωματική επίθεση από τον κ. Τησαρχόντος, όπου αμυνόμενος βρέθηκα σε σωματική συμπλοκή μαζί του από την οποία τραυματιστήκαμε και οι δύο. Μετά το συμβάν, έχοντας έντονους πόνους το στήθος και τον αυχένα, μετέβην στο Νοσοκομείο Πατρών "Αγ. Ανδρέας", όπου εξετάστηκα, μου συστήθηκε ανάπαυση, μου χορηγήθηκαν παυσίπονα και αναλγητικά καθώς και τριήμερη άδεια από την εργασία μου, επίσης μου φορέθηκε κολλάρο στον αυχένα για 10 ημέρες.

Τέλος, για όλα αυτά, για το πως πραγματικά έλαβε χώρα το επεισόδιο αυτό και για την συμπλοκή μου με τον κ. Τησαρχόντος, ο οποίος ήταν αυτός που προκάλεσε το επεισόδιο, έχω καταθέσει μήνυση ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημελειοδικών Πατρών και ζητώ την ποινική του δίωξη, επιφυλλασόμος και για την αστική μου αποζημίωση.

Βάσει όλων των ανωτέρω, δεδομένου ότι η ιστοσελίδα σας προέβη στο από 25/09/2020 μη αντικειμενικό, χωρίς καμμία πρότερη διασταύρωση των γεγονότων, αλλά ψευδές δημοσίευμα που αφορά το προσωπό μου, με ονοματίζει και με παρουσιάζει ως υπεύθυνο του βίαιου περιστατικού που έλαβε χώρα μεταξύ εμού και του προαναφερόμενου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις