Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το πόρισμα για τον θάνατο του ηλικιωμένου που χτύπησαν ληστές, μέσα στο σπίτι του στην Πάτρα

Το πόρισμα για τον θάνατο του ηλικιωμένο...

Πέθανε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Από κρανιοεγκεγαλικές κακώσεις διά θλώντος οργάνου πέθανε, όπως ανέφερε στο thebest.gr η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, ο ηλικιωμένος άνδρας που έπεσε θύμα απόπειρας ληστείας, μέσα στο σπίτι του, στην Πάτρα.

Ο ηλικιωμένος, τον οποίο χτύπησαν για να τους αποκαλύψει που κρύβει τις οικονομίες τους, νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, όμως τελικά δεν άντεξε και πέθανε. Ο άτυχος άνδρας, που έμενε μόνος του, στην περιοχή περιφερειακά Πάτρας, έμεινε επί 12 ολόκληρες ώρες αβοήθητος μέχρι που τον βρήκε αιμόφυρτο την επόμενη μέρα η γυναίκα που έκανε τις δουλειές του σπιτιού του.

 Σε ανακοίνωση της αστυνομίας για τον ηλικιωμένο που προσπάθησαν να ληστέψουν άγνωστοι μέσα στο σπίτι του, χτυπώντας τον, αναφέρεται:

"Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, προχθές αργά το βράδυ, διέρρηξαν μονοκατοικία ηλικιωμένου ημεδαπού σε περιοχή της Πάτρας και με την χρήση μεταλλικού αντικειμένου - ράβδου, χτύπησαν τον παθόντα στο κεφάλι και στα χέρια, αναφέρει η αστυνομία και συνεχίζει:

Στη συνέχεια οι δράστες αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους της οικίας αφαίρεσαν κλειδιά αυτοκινήτου του παθόντα, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του και επιχείρησαν να το αφαιρέσουν, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας»".

 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις