Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με το φόβο της κατολίσθησης ζουν οι κάτοικοι στην Καρυά Πατρών

Με το φόβο της κατολίσθησης ζουν οι κάτο...

Δείτε ΦΩΤΟ

Με το φόβο δυστυχήματος ζουν καθημερινά οι κάτοικοι που διαμένουν στην οδό Αλκμήνης στην Καρύα Πατρών.  Όπως υποστηρίζουν σε επιστολή τους στο thebest "η αδιαφορία του Δήμου στο αίτημα διαπλάτυνσης της οδού Αλκμήνης, συνεχίζεται για ακόμη μια χρονιά.
Οι κάτοικοι και η κοινότητα της περιοχής έχουν κινήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στην περιοχή. Η ανταπόκριση του Δήμου Πατρέων είναι μηδαμινή, με αποτέλεσμα τις συνεχόμενες κατολισθήσεις στην συγκεκριμένη οδό".


Πλέον τα πράγματα μετά από τις πρόσφατες καταιγίδες έχουν γίνει ιδιαιτέρως επικίνδυνα,αναφέρουν οι κάτοικοι, καθώς κομμάτια βράχων κρέμονται από μια κλωστή.

Οι κάτοικοι με τον φόβο τους επερχόμενου δυστυχήματος και του αποκλεισμού τους, αναγκάζονται να παρκάρουν τα οχήματά τους στις κεντρικές οδούς και να διασχίζουν με τα πόδια την επικίνδυνη περιοχή.

Επισημαίνουν μάλιστα οτι "σε παλαιότερες κατολισθήσεις ο Δήμος απλά μάζεψε τους βράχους από τον δρόμο αδιαφορώντας για το αίτημα διαπλάτυνσης που έχει μεταβιβάσει η κοινότητα Ελικίστρας στον Δήμο για την συγκεκριμένη οδό, εδώ και χρόνια".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις