Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο αγαπημένος καμπούρης ήρωας τώρα και σε ταινία 3D Animation

Ο αγαπημένος καμπούρης ήρωας τώρα και σε...

Τίτλος της, «Καραγκιόζης – The Movie!», με τον Άθω Δανέλλη του ομώνυμου Αθηναϊκού Θιάσου Σκιών, σε σκηνοθεσία Άκη Καρά και Aικατερίνης Παπαγεωργίου

«Καραγκιόζης – The Movie!», τιτλοφορείται μία νέα ταινία που θα δούμε σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο αγαπημένος μας ήρωας έρχεται στην μεγάλη οθόνη στην  πρώτη ελληνική ταινία 3D Animation μεγάλου μήκους. Πολυμήχανος και ετοιμόλογος, o Καραγκιόζης και οι φίλοι του μπλέκουν σε περιπέτειες μέσα σε ένα νέο, πολύχρωμο, ζωντανό περιβάλλον γεμάτο μουσική και τραγούδι.

Μια ταινία της White Fox με τον Άθω Δανέλλη του ομώνυμου Αθηναϊκού Θιάσου Σκιών και συμπαραγωγό την Cosmote TV. H σκηνοθεσία είναι του Άκη Καρά και της Aικατερίνης  Παπαγεωργίου ενώ την παραγωγή υπογράφει η Αναστασία Μάνου.  Στα τραγούδια ακούγονται εκτός από τον Άθω Δανέλλη, ο Γιάννης Νιάρχος, η Έλενα Μαραγκού και άλλοι. 

Ο νέος κόσμος του Καραγκιόζη και της παρέας του είναι πρωτοποριακός και  συνάμα έχει σημείο αναφοράς την Ήπειρο της εποχής του 1800, όπου και για πρώτη φορά εμφανίζεται στον ελλαδικό χώρο. Από εκεί αντλήθηκε η έμπνευση για το οικιστικό και φυσικό περιβάλλον, για τις ενδυμασίες και το σπιτικό του δημοφιλούς ήρωα της λαϊκής παράδοσης. 

Η ταινία «Καραγκιόζης The Movie!» είναι μία ξεκαρδιστική κωμωδία για μικρούς και μεγάλους που ανοίγει μια νέα σελίδα για τον ελληνικό κινηματογράφο, όπως τονίζει το σχετικό δελτίο Τύπου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture